Τα 4 Ζώδια που Ξεσπάνε με τον Χειρότερο Τρόπο και Γίνονται Θηρία

[09/08/2019 - 12:08]

Τα 4 Ζώδια που Ξεσπάνε με τον Χειρότερο Τρόπο και Γίνονται Θηρία

Το ιδανικό, ίσως, θα ήταν να είμαστε σε κατάσταση Ζεν. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει για πολλούς και διάφορους λόγους. Έτσι και θα νευριάσουμε και θα εξοργιστούμε και θα βγούμε εκτός εαυτού, κάποιες φορές. Υπάρχουν, όμως και κάποιοι άνθρωποι που σύμφωνα και με το ζώδιό τους, καταφέρνουν χωρίς μεγάλη δυσκολία να ξεσπάνε με τον χειρότερο τρόπο και γίνονται θηρία ανήμερα.-d-

Όλοι έχουμε τις κακές στιγμές μας, όπου νευριάζουμε, γινόμαστε εριστικοί και ενδεχομένως να έχουμε τα ξεσπάσματά μας, ακόμα και για μια ηλίθια αιτία, όπως το να χυθεί λίγος καφές πάνω μας ή να πιαστεί το χαρτί στον εκτυπωτή…

Ωστόσο, υπάρχουν ζώδια που πραγματικά, όταν φορτώσουν και ξεσπάσουν, ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Γίνονται θηρία κι όποιον πάρει η μπάλα… Οπότε, αν τύχει να βρεθείς κοντά τους, μια τέτοια στιγμή, φύγε για να γλιτώσεις! Ας τα δούμε ποια είναι, σύμφωνα με το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Το παιδί του Άρη είναι γνωστό τόσο για την ορμητικότητα όσο και την επιθετικότητά του. Ο θυμός του γίνεται εύκολα οργή, όταν νιώσει ότι αδικείται ή κατηγορείται χωρίς λόγο.

Μιας και η υπομονή είναι άγνωστη λέξη για τον Κριό και το μυαλό του ακυρώνεται, δεν θα κάτσει να σκεφτεί αν κάποιος φταίει ή όχι. Όταν τα πάρει, βρες καράβι να φύγεις, αλλιώς δε θα γλιτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ω ναι, είναι συναισθηματικός και ευαίσθητος, ο Καρκίνος όμως είναι και κυκλοθυμικός. Αν πληγωθεί, τον καταπίνει ο αρνητισμός, οργίζεται και ξεσπά σε χρόνο 0.

Η γλώσσα του είναι τσουχτερή και τσιμπά περισσότερο κι από τις… δαγκάνες του. Κι αν τυχόν είχε υπάρξει ανάλογο σκηνικό στο παρελθόν, θα το θυμηθεί και αυτό, κάτι που φυσικά θα πολλαπλασιάσει την οργή του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων δεν μπορεί να μείνει ψύχραιμος, αν αισθανθεί θιγμένος ή παραγκωνισμένος κατά οποιοδήποτε τρόπο, τότε γίνεται πραγματικό λιοντάρι, έτοιμο να κατασπαράξει όποιο πρόσωπο του το έκανε.

Το χάνει τελείως, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, ενώ το βρισίδι και οι προσβολές πάνε σύννεφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός μαζεύει πακέτο. Δεν δείχνει πόσο έχει πειραχτεί ή πληγωθεί, μέχρι να ξεχειλίσει το ποτήρι του. Τότε ξεσπά άγρια και μπορεί να γίνει ακόμα και βίαιος, ανάλογα με το πόσο πονάει ο ίδιος.

Το σίγουρο είναι ότι θα φωνάξει και θα σπάσει διάφορα πράγματα. Φρόντισε, λοιπόν, να μην είσαι κοντά σε έναν οργισμένο Σκορπιό γιατί ποτέ δε ξέρεις τι θα συμβεί.

astrology.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ