Το αμερικανικό ναυτικό επιβεβαιώνει ότι τα «βίντεο με UFOs» είναι πραγματικά και δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν κυκλοφορήσει στο κοινό

[20/09/2019 - 08:21]

Το αμερικανικό ναυτικό επιβεβαιώνει ότι τα «βίντεο με UFOs» είναι πραγματικά και δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν κυκλοφορήσει στο κοινό

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τρία βίντεο που εμφανίζονται να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν συναντήσεις μεταξύ αεροσκαφών του αμερικανικού ναυτικού και ΑΤΙΑ, τα οποία αν και ως τώρα θεωρούνταν από πολλούς ως μη αυθεντικά, φαίνεται να είναι πραγματικά, σύμφωνα με δηλώσεις του Joseph Gradisher Αναπληρωτής Αρχηγός των Naval Operations for Information Warfare.

Αυτούς τους ισχυρισμούς δίνει το RT, όπου σημειώνεται ότι ο Joseph Gradisher Αναπληρωτής Αρχηγός, επέμεινε ότι τα βίντεο είναι αυθεντικά, ότι το περιεχόμενό τους δεν μπορεί να εξηγηθεί και ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να κυκλοφορήσουν στον κόσμο.

“Το Πολεμικό Ναυτικό δηλώνει τα αντικείμενα που περιέχονται σε αυτά τα βίντεο ως αδιάγνωστα εναέρια φαινόμενα” (unidentified aerial phenomena – UAP).

Η συνολική δήλωση εμφανίζεται στο The Black Vault, όπως αναφέρεται στο livescience.com

Είναι αλήθεια πολύ παράξενο του πως διέρρευσαν τέτοια βίντεο όπου διακρίνεται μία πραγματικότητα όπως αυτή που τόσα χρόνια υποστηρίζουν οι ουφολόγοι, για την ύπαρξη εξωγήινων ιπτάμενων αντικειμένων στον πλανήτη μας.

Παρόλα αυτά, αν και είναι αρκετά δύσκολο να βελτιωθούν οι λεπτομέρειες των βίντεο, σύμφωνα με την ειδική Ομάδα Ανάλυσης Εικόνας και μίας εφαρμογής CLAHE (Contrast Limited Adaptive Histogram Equalization), το τελικό αποτέλεσμα έχει ως εξής, για ένα από αυτά:

1. Στο πρώτο βίντεο θα δείτε πως το UFO δεν έχει κάποιο σχήμα ιπτάμενου δίσκου ούτε μοιάζει με ένα (πραγματικό) τρίγωνο. Ωστόσο, εμφανίζεται να έχει τουλάχιστον τρία ορατά – και ίσως κάποια ακόμα πιο δυσδιάκριτα – συστήματα προώθησης.

2. Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται το UFO όπως είναι πραγματικά!

Ωστόσο, για να είμαστε αντικειμενικοί, το livescience.com κλείνει το άρθρο του σημειώνοντας: “Για να είναι σαφές, κανείς δεν λέει ότι αυτά τα μυστήρια αεροσκάφη έχουν κάτι να κάνουν με εξωγήινους επισκέπτες. Απλώς δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν ή να εξηγηθούν από τις τρέχουσες αεροναυτικές γνώσεις. Ανακουφιστήκατε; Καλώς – γιατί κάτι τέτοιο πιθανότατα συμβαίνει πιο συχνά από ό, τι γνωρίζουμε”.

Ποια είναι η γνώμη σας για όλα αυτά; Δείτε τα videos που ακολουθούν:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

US Navy admits that leaked videos of UFO sightings are real (and shouldn’t have been made public)

Gimbal UFO – What it really looks like

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ