Ανήσυχο φάντασμα εμφανίστηκε σε κτίριο του Εσκομπάρ λίγο πριν την κατεδάφιση του (video)

Ανήσυχο φάντασμα εμφανίστηκε σε κτίριο του Εσκομπάρ λίγο πριν την κατεδάφιση του

Ένα μυστήριο βίντεο καταγράφηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2019 στην πόλη Medellin (Κολομβία). Κάτι σαν ένα λευκόχρυσο η σιλουέτα σαν ομίχλη όπως ειναι τα φαντάσματα εμφανίστηκε στον όροφο ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου λίγο πριν την κατεδάφιση του.

Αυτό το οίκημα 8 ορόφων ανήκε κάποτε στο διάσημο έμπορο ναρκωτικών Pablo Escobar και οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να το κατεδαφίσουν αφού εγκαταλείφθηκε και για πολλά χρόνια ηταν ακατοίκητο.

Την ήμερα που το κτίριο κατεδαφίστηκε, ένα πλήθος συγκεντρώθηκε σε απόσταση από αυτό για να δει το θέαμα και πολλοί κινηματογράφησαν την κατεδάφιση σε βίντεο.

Και σε ένα από αυτά τα βίντεο, μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν από την έκρηξη έκανε την εμφάνιση του κάτι πολύ περίεργο. Όπως λένε οι σχολιαστές του βίντεο έτρεχε σαν τρελό σαν ήξερε οτι θα γίνει η κατεδάφιση ή από τις σειρήνες.

Και όταν συμβαίνει η έκρηξη και το κτίριο καταρρέει, αυτή η αλλόκοτη σιλουέτα εξαφανίζεται.

Το βίντεο γρήγορα πήρε διάσταση σε κοινωνικά δίκτυα ισπανικής γλώσσας και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο. Πολλοί είναι σίγουροι ότι αυτό είναι το φάντασμα του κυρίου Escobar (που πέθανε το 1993), που πραγματικά δεν θα του άρεσε που το αγαπημένο του σπίτι κατεδαφίζεται.

Οι σκεπτικιστές ισχυρίζονται ότι αυτό “φαντασμα” είναι απλώς ένα “σύννεφο” σκόνης (!), και είναι απλά μια σύμπτωση, συμπληρωμένη με την ανθρώπινη φαντασία που μπορεί επίσης να δει ένα ανθρώπινο πρόσωπο σε ένα βράχο που ονομάζεται pareidolia.

Ωστόσο, το “αντικείμενο¨προς εξέταση, δεν είναι ακίνητο και αυτή η κίνηση καταγράφεται σε κάμερα. Επίσης δεν έχει να κάνει με τον φακό της κάμερας αφού πέρνα στο δωμάτιο και φαίνεται από το παράθυρο, σύμφωνα με τους υποστηρικτές της υπόθεσης ότι πρόκειται για φάντασμα.

Το περίεργο ειναι ότι κινείται σαν να προσπαθεί να διαφύγει από κάπου, όπως τα αγριεμένα ζώα

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί:

Fantasma En La Demolición Del Edificio Monaco | MoltenGlam

https://youtu.be/yhQ_OL9-An4

με άδεια από το ©AETOS NEWS για το diadrastika.com

loading...