Ο χρόνος επιβραδύνεται κοντά στην Περιοχή 51 και υποδηλώνει πως μία Διαστατική Πύλη ανοίγει, σύμφωνα με ερευνητή

Ο χρόνος επιβραδύνεται κοντά στην Περιοχή 51 και υποδηλώνει πως μία Διαστατική Πύλη ανοίγει, σύμφωνα με ερευνητή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι κάτοικοι τοποθεσιών κοντά στην Περιοχή 51 βρίσκονται τακτικά στο επίκεντρο κάποιας μυστηριώδους παρατήρησης από UFOs και άλλων αινιγματικών αντικειμένων που παρατηρούνται στα βουνά και φυσικά, όλοι αναρωτιούνται…

Τώρα, υπάρχει μια παράξενη ανωμαλία που υποτίθεται ότι οφείλεται σε ένα ελεγχόμενο πείραμα που συμβαίνει κοντά σε αυτό το μέρος. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν η προέλευσή του είναι εξωγήινη ή ανθρώπινη και, φυσικά, δεν πρόκειται να το μάθουμε σύντομα. Κάπως έτσι γεννιούνται πολλές υποθέσεις.

Ο παραφυσικός ερευνητής Joshua Warren, σε μία συνέντευξή του στο κανάλι Paranormal Paparazzi δηλώνει ότι: “Σε μια θέση στην έρημο βόρεια του Λας Βέγκας, ο χρόνος επιβραδύνεται για 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου.”

“Αυτή είναι μια βαρυτική ανωμαλία” και αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα για μία υπόθεση  “ότι πρόκειται για μια διαστατική πύλη ή μια Stargate που αντιπροσωπεύει μια βαρυτική επέκταση με την πάροδο του χρόνου. Το αποτέλεσμά της ρέει με διαφορετικές ταχύτητες. Όσο μεγαλύτερο είναι το βαρυτικό δυναμικό, τόσο πιο αργά θα διαρκεί ο χρόνος”.

Ο κύριος Joshua Warren, ισχυρίζεται ότι μετράει το χρόνο σε συγκεκριμένες περιοχές μεταξύ Λας Βέγκας και Περιοχής 51, χρησιμοποιώντας ένα “διαφορικό μετρητή χρόνου”, ο οποίος έδειξε ότι σε εκείνο το σημείο είχε επιβραδυνθεί, δηλαδή, έγινε πιο αργός.

Αυτός ο μετρητής διαφορικού χρόνου λέγεται ότι επινοήθηκε από τον μηχανικό της Silicon Valley, Ron Heath. “Η πραγματοποιηθείσα μέτρηση αποκαλύπτει μια ανεξήγητη διαστολή του μετρημένου χρόνου που θα μπορούσε να συμβεί μόνο παρουσία μαύρων οπών ή σκουληκότρυπων”, λέει.

“Ένα τέτοιο γεγονός δεν πρέπει να συμβαίνει κάτω από κανονικές συνθήκες, δεδομένου ότι η χρονική του μέτρηση θα αντέβαινε στους νόμους της φυσικής.”

Υποθέτει, λοιπόν, ότι μια βαρυτική ασπίδα με μια μεγάλη πύλη χρησιμοποιείται στη σούπερ μυστική βάση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει, εκτός αν μπορεί να υπάρξει κάποιο είδος άγνωστης τεχνολογίας που μπορεί να δοκιμαστεί και να επηρεάσει το περιβάλλον”.

Η Θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν ασχολείται με τη χρονική διαστολή που επιβεβαιώνεται από τις δοκιμές γενικής σχετικότητας. Με αυτό, προβλέπουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στο χωροχρόνο, αλλά οι πιο σοβαρές προβλέψεις αυτής της θεωρίας δεν έχουν επαληθευτεί. Τουλάχιστον, όχι επίσημα.

Άραγε, κατά πόσο θα μπορούσαν να είναι σοβαροί αυτοί οι ισχυρισμοί του παραφυσικού ερευνητή Joshua Warren; Ποια είναι η γνώμη σας;

diadrastika.com