Ερπετοειδή UFOs κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία στην υφήλιο (videos)

Ερπετοειδή UFOs κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία στην υφήλιο

Μόλις πρόσφατα στο diadrastika.com είχαμε ανεβάσει δύο θέματα που αναφέρονταν σε «Οφιοειδή» Φώτα στον Ουρανό Πυροδοτούν Θεωρίες για UFOs καθώς επίσης και ότι οι ουρανοί έχουν γεμίσει με οφιοειδή αντικείμενα και η αμερικανική κυβέρνηση τα παρακολουθεί, όπως ισχυρίζεται ερευνητής. Τώρα βλέπουμε πως ανάλογη ανάρτηση έχει κάνει και το sputniknews.gr με περισσότερα στοιχεία. Ας πάμε να το δούμε:

Το παράξενο αντικείμενο εμφανίστηκε στους αιθέρες πάνω από διαφορετικά μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Σκωτία.

Κάποιο λένε ότι είχε σχήμα πούρου, ενώ άλλοι το παρομοιάζουν με φίδι. Κανείς όμως δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι είναι ή από που προήλθε. Και εμφανίστηκε ξανά-αυτή τη φορά βιντεοσκοπήθηκε εκεί όπου πρωτοεμφανίστηκε-πάνω από την έρημο Μοχάβι στην Καλιφόρνια.

Το κλιπ τράβηξε ένας γιουτούμπερ, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος και δείχνει ένα μαύρο επίμηκες αντικείμενο να «πλέει» στον ορίζοντα.

«Κάτι μεγάλο στο ουρανό κινείται πολύ-πολύ αργά. Και πηγαίνει μπρος και πίσω κάποιες φορές. Κοιτάχτε πόσο αργά κινείται αυτό το πράγμα. Και είναι τεράστιο. Είναι στ’ αλήθεια πολύ μεγάλο», σχολίασε ο χρήστης που ανήρτησε το βίντεο.

Όμως αυτό που κάνει ακόμη πιο αινιγματική την ιστορία είναι ότι το ίδιο τεράστιο αντικείμενο έχει εντοπιστεί πάνω από αρκετές περιοχές στις ΗΠΑ – στη Νέα Υόρκη, στο Γουαϊόμινγκ και την Ουάσιγκτον- ακόμα και πάνω από το Ενδιμβούργο της Σκωτίας.

Ας ελπίσουμε, μόνο, αυτό το «ερπετοειδές» να μην είναι δηλητηριώδες!

Δείτε τα σχετικά βιντεάκια στα οποία αναφέρεται το sputniknews.gr:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

SKY SERPENT-UFO WORM, APPEARED TODAY OVER ACAPULCO GRO.

UFO/SIGHTING – SERPENT O’ The SKY 4 REAL

sky critter sky serpent UFO orbs – Wishaw Scotland

Snake-shaped UFO above Edinburgh

loading...