Εξωγήινο διαστημόπλοιο μέσα στην περιοχή 51 ισχυρίζεται ουφολόγος ότι ανακάλυψε

[03/09/2019 - 12:27]

Εξωγήινο διαστημόπλοιο μέσα στην περιοχή 51 ισχυρίζεται ουφολόγος ότι ανακάλυψε

Ο ερευνητής του ανεξήγητου Σκοτ Γουόρινγκ είναι πεπεισμένος ότι η Google τον κατατρέχει ενώ ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο στην περιοχή 51 στις ΗΠΑ και τώρα σου δείχνει πως να το δεις κι εσύ χρησιμοποιώντας το Google Earth.

Έτσι και ο λάτρης των θεωριών συνωμοσίας, Scot C. Waring, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να μην αφήσει κανένα «μυστικό» κρυφό ισχυρίζεται ότι εντόπισε ένα εξωγήινο σκάφος μήκους 33 μέτρων στην θρυλική Area 51, για την οποία η παραφιλολογία βρίθει.

Ο ουφολόγος Σκοτ Γουόρινγκ ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο στη μυστική στρατιωτική εγκατάσταση «Area 51»

Συγκεκριμένα, ο κ. Γουόρινγκ πιστεύει ότι το διαστημόπλοιο βρίσκεται εκεί κι έχει μάλιστα και φωτογραφία από το Google Earth για να το αποδείξει, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Στο παρακάτω βίντεο μοιράζεται τις ανακαλύψεις του και καθοδηγεί  για να δούμε κι εμείς οι υπόλοιποι το εξωγήινο διαστημικό όχημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ειδικό στα ανεξήγητα, η Google εχει πειράξει έτσι τον αλγόριθμό της ώστε οι αποκαλύψεις του να χαρακτηρίζονται ως fake news.

Σύμφωνα με τον Γουόρινγκ, πρώτη φορά είχε εντοπίσει το διαστημόπλοιο πίσω στα 2010 και τώρα ξαναποστάρει το συγκεκριμένο βίντεο για να τεστάρει την αντίδραση της Google για να κρύψει την αλήθεια από τον κόσμο, όπως αναφέρει το sputniknews.gr

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

How to find a UFO at Area 51 using Google Earth Map, UFO Sighting News 2019.

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ