Οι απαγωγές από εξωγήινους γίνονται σε ανθρώπους που ήδη τους γνωρίζουν από πριν

Οι απαγωγές από εξωγήινους γίνονται σε ανθρώπους που ήδη τους γνωρίζουν από πριν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το εύρος για τις απαγωγές από εξωγήινους, για πολλούς είναι ένα ζήτημα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, αλλά είναι κάτι που καταλογογραφείται στον τομέα της επιστημονικής φαντασίας.

Ωστόσο, εάν το εξετάσουμε από μια πιο εστιασμένη πλευρά, με περισσότερη έρευνα, μπορούμε να ανακαλύψουμε πολλά πράγματα που είναι βέβαιο ότι θα μπορούσαν να μας εκπλήξουν.

Ναι, μεν οι εξωγήινοι, τα ΑΤΙΑ και οι απαγωγές από εξωγήινα όντα κατατάσσονται στον τομέα της ουφολογίας και της ψευδοεπιστήμης, αλλά κάποια δεδομένα οδηγούν σε πιθανές πραγματικότητες που κάποιοι εξετάζουν και κάποιοι άλλοι ενδιαφέρονται να τις μάθουν.

Εκείνο που διακρίνεται στην συντριπτική πλειοψηφία των δηλωμένων ως απαγωγές από εξωγήινους, είναι αυτό που περιγράφεται και στις περισσότερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας:

Αναφέρεται μια ανεπιθύμητη επίσκεψη από εξωγήινους, οι οποίοι έρχονται να πάρουν ένα ζωντανό πλάσμα – ζώο ή άνθρωπο – από τον πλανήτη μας χωρίς την δική τους συναίνεση, για τη διεξαγωγή ορισμένων πειραμάτων.

Σκαλίζοντας το θέμα, γίνεται φανερό ότι οι απαγωγές έχουν πολλές περισσότερες εξηγήσεις από ότι θα περιμέναμε, ενώ ταυτόχρονα και κάποιοι επιστήμονες δίνουν βάση σε ορισμένες περιπτώσεις, ασχέτως αν και πάλι τις κατατάσσουν στη σφαίρα του ανεξήγητου.

Σχεδόν πάντα, οι ιστορίες αυτών εκείνων που “αρπάζουν” δείχνουν ότι μετά την “συνάντηση” οδηγούνται σε ένα εργαστήριο, στο οποίο ορισμένες ξένες ή εξωγήινες οντότητες εκτελούν κάποιο είδος πειραματικής έρευνας στο άτομο που απήγαγαν.

Πέρα από αυτό το γνωστό πλαίσιο, οι απαγωγές συμβαίνουν σε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν κάποια ψυχολογική ή φυσική κατάσταση που τους εμποδίζει να συνεχίσουν την καθημερινή τους ζωή. Δεν είναι άνθρωποι με ιδιαίτερα μεγάλη δημοτικότητα. Είναι, συνήθως, χαμηλού επικοινωνιακού επιπέδου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που, έστω και εν αγνοία τους, έχουν κάποιες ιδιότητες και μπορούν, για παράδειγμα, να δημιουργήσουν μια ψυχική επικοινωνία, μια επικοινωνία με κάποια εξωγήινη φυλή που μπορεί να παραδώσει μηνύματα τα οποία συχνά ταξινομούνται ως θεϊκά μηνύματα.

Κατά συνέπεια, ένα συμπέρασμα που θα μπορούσε να βγει από ανάλογα στοιχεία, είναι τα εξής:

Είτε πως οι εξωγήινοι δεν απαγάγουν τυχαίους ανθρώπους ή όποιον βρουν μπροστά τους, είτε πως τα άτομα που επιλέγονται έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους, σε κάποια φάση της ζωή τους, καθώς θα μπορούσαν αυτοί να βρίσκονται μέσα στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Δηλαδή ζουν ανάμεσά τους, συλλέγουν πληροφορίες και τις στέλνουν σε κάποιο “κέντρο συλλογής πληροφοριών” όπου εκεί εκτιμάται η κατάσταση και αποφασίζουν αν θα κάνουν την όποια κίνηση.

Με άλλα λόγια οι απαγωγές από εξωγήινους γίνονται σε ανθρώπους που ήδη τους γνωρίζουν από πριν.

diadrastika.com