ΟΜ: Ο Ήχος Εκείνου που Δημιουργείται. Τι κάνει μέσα μας, η επανάληψή του

ΟΜ: Ο Ήχος Εκείνου που Δημιουργείται. Τι κάνει μέσα μας, η επανάληψή του

Υπάρχει ένας ήχος που αντανακλά τη συχνότητα της δόνησης όσων εκδηλώνονται στο φυσικό επίπεδο. Αυτός ο ήχος είναι το ομ.

Όταν ανάγεις ό,τι βλέπεις στο φυσικό επίπεδο στην τελική του ηχητική δόνηση, τότε ακούς τον ήχο ομ.

Στα πολύ παλιά χρόνια, σε αυτό τον ήχο συγκεντρώνονταν οι γυναίκες όταν έφερναν στον κόσμο τα παιδιά τους.
Ενώ το ααα είναι ο ήχος της δημιουργίας, το ομ είναι ο ήχος εκείνου που έχει ήδη δημιουργηθεί. Εκφράζει την ευγνωμοσύνη για όλα εκείνα που έχουν φανερωθεί στον υλικό κόσμο.

Υπάρχει μια βασική σχέση ανάμεσα στο επίπεδο τη συνειδητότητάς μας και στις δονήσεις του σύμπαντος. Όταν αυτό το συνειδητοποιήσουμε, τότε μπορούμε να συντονίσουμε αυτές τις δονήσεις στην κατάσταση του νου που επιθυμούμε.

Γι’ αυτό τον λόγο, έχω συμπεριλάβει το διαλογισμό με το ομ στη διαδικασία για τη δημιουργία.
Επαναλαμβάνοντας κάθε βράδυ αυτόν τον ήχο, συντονίζεσαι με ένα ανώτερο επίπεδο επίγνωσης, καθώς και με την ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουν δημιουργηθεί στη ζωή σου.

Με αυτό τον τρόπο θα είσαι ευθυγραμμισμένος με το άμεσο περιβάλλον σου.

Η επανάληψη αυτού του ήχου, σου δίνει μια αίσθηση χαράς που δεν την έχεις ξανανιώσει ποτέ και σε κάνει να βρίσκεσαι σε αρμονία με το περιβάλλον σου και όχι σε αντιπαράθεση μαζί του. Θα νιώθεις στενά συνδεδεμένος με τα πάντα στη ζωή σου, αντί να έχεις την ανάγκη να ελέγχεις το περιβάλλον σου, ανάγκη που είναι βασισμένη στο εγώ.

Η επανάληψη του ήχου του ομ σε βοηθάει να συνδεθείς με όλα όσα υπάρχουν στη ζωή σου, με όποια μορφή κι αν εμφανίζονται.

Δημιουργεί ένα χώρο γαλήνης και συνεισφέρει στην αναγνώριση των αρχών της δημιουργίας. Νιώθεις πως εσύ κι ο Θεός είσαστε πια στην ίδια ομάδα, αντί να έχετε μια σχέση αφεντικού – υπαλλήλου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αν κάνεις τακτικά το διαλογισμό με αυτό τον ήχο, θα μπορέσεις να εκτιμήσεις όσα δημιουργείς και να νιώθεις συνδεδεμένος με το πνεύμα.

Αυτός ο ήχος, όταν τον επαναλαμβάνεις κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, εστιάζεται στο τσάκρα του τρίτου ματιού.

Εκπέμποντας την ενέργεια της ευγνωμοσύνης από αυτό το τσάκρα, θα νιώσεις το άνοιγμα του τρίτου ματιού. Ύστερα, μπορείς να επεκτείνεις την ενέργειά σου, που δονείται στον ήχο όλων όσων υπάρχουν στον φυσικό κόσμο, μέσα από αυτό το φανταστικό άνοιγμα στην περιοχή του τρίτου ματιού.

Καθώς θα εξοικειώνεσαι με τον ήχο του ομ, θα συνδέεσαι όλο και περισσότερο με τη χαρά που φέρνει μαζί του. Θα νιώθεις ανάλαφρος, ανανεωμένος και περισσότερο συνδεδεμένος με όλα όσα υπάρχουν στον κόσμο και όλα όσα δημιουργήθηκαν για σένα.

Δεν μπορώ ούτε καν να διανοηθώ ότι θα καθίσω να γράψω, αν προηγουμένως δεν αφιερώσω είκοσι ως τριάντα λεπτά στο διαλογισμό με τον ήχο της δημιουργίας.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, συγκεντρώνω την ενέργεια της δημιουργίας, με τη διαρκή επανάληψη αυτού του ήχου της γεμάτης χαρά δημιουργίας.

Και ύστερα, το βράδυ, όταν τελειώνω τη δουλειά της ημέρας, κάνω το διαλογισμό της ευγνωμοσύνης, χρησιμοποιώντας τον ήχο του ομ, που είναι ο ήχος όλων όσων δημιούργησα με τη γραφομηχανή μου εκείνη την ημέρα.

Αυτή η απλή ιεροτελεστία με φέρνει σε μια κατάσταση χάρης, μου προσφέρει την εσώτερη γνώση πως έχω μια στενή σχέση με τη δημιουργική δύναμη του Θεού και πως είμαι εξαιρετικά ευγνώμων γι’ αυτή την ουράνια σχέση.

Εγώ την αποκαλώ ιερή σχέση.

Χωρίς αυτή δε θα μπορούσα να δημιουργήσω ούτε αυτό, ούτε κανένα άλλο βιβλίο.

Όταν κατανοήσεις αυτούς τους ήχους, καθώς και τη δύναμη των δονήσεών τους, θα θελήσεις να εφαρμόσεις όσα γνωρίζεις.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Dr Wayne Dyer “Δημιούργησε το πεπρωμένο σου” από τις εκδόσεις Η Δυναμική της Επιτυχίας

enallaktikiagenda.gr

loading...