Καινούργια Παπούτσια; Κολπάκια για να μην σας

Καινούργια Παπούτσια; Κολπάκια για να μην σας “χτυπήσουν”

Το να αγοράσεις ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, είτε αθλητικά, είτε άλλου τύπου, και μετά από που θα τα φορέσετε με λίγη ώρα περπάτημα διαπιστώσετε ότι σας χτυπούν, είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι κάθε ηλικίας και φύλλου.

Παλιά το πρόβλημα είναι συχνότερο σε σε κλειστά και στενά παπούτσια, όμως, εξακολουθεί να υφίσταται ακόμα και σε αθλητικά. Συνήθως χτυπούν στους αστραγάλους ή στον τένοντα πίσω. Αρκετοί δοκιμάζουν να τοποθετήσουν σε αυτά τα σημεία τραυμαπλάστ ή βαμβάκι, αλλά με το περπάτημα ή/και τον ιδρώτα, αυτά φεύγουν.-d-

Κάθε φορά που αγοράζετε ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια χρειάζεται να περάσει λίγος χρόνος προσαρμογής. Αυτό τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι θα πρέπει να πονέσετε λιγάκι μιας και τα καινούργια παπούτσια έχουν την τάση να σας χτυπάνε στους αστραγάλους.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να μην συμβεί αυτό ποτέ ξανά.

Φορέστε διπλές κάλτσες Φορέστε τις κανονικές σας κάλτσες πάνω από ένα πιο λεπτό ζευγάρι καλτσάκια. Οι δύο κάλτσες θα βοηθήσουν στην μείωση της τριβής και έτσι μπορεί να σώσετε την κατάσταση.

Αγοράστε πάτους Βάζοντας και ένα δεύτερο ζευγάρι πάτους μέσα στα παπούτσια σας θα ψηλώσετε μερικούς πόντους και έτσι θα μειωθεί η επαφή με εκείνο το σημείο στα πόδια σας που συνήθως γίνεται η τριβή με τα παπούτσια.

Πάρτε το πιστολάκι των μαλλιών Αν τα παπούτσια σας είναι δερμάτινα, suede ή υφασμάτινα τότε αυτο το κόλπο είναι ιδανικό για εσάς. Φορέστε τα παπούτσια σας και με το πιστολάκι των μαλλιών αρχίστε να ζεσταίνετε το πίσω μέρος των παπουτσιών. Έτσι αυτό θα ταιριάξει και θα εφαρμόσει καλύτερα στους αστραγάλους σας καθώς θα γίνει πιο εύπλαστο, σύμφωνα με το spirossoulis.com

loading...