Μία κανάτα με χερούλι στον πλανήτη Άρη (video)

Μία κανάτα με χερούλι στον πλανήτη Άρη

Μία εκπληκτική ανακάλυψη ισχυρίζεται ότι έκανε ο Chris Cavana, ένας συνδρομητής στο κανάλι ArtAlienTV του YouTube και πραγματικά, αυτό που βλέπουμε και επεξεργάζεται το μυαλό μας από την εικόνα, θα μπορούσε να είναι, ίσως, η μεγαλύτερη απόδειξη ύπαρξης πολιτισμού στον πλανήτη Άρη, κάποια χρονική στιγμή στο παρελθόν του, που έχει βρεθεί ποτέ.

“Μια κανάτα που βρέθηκε στον Άρη σε μια εικόνα του Curiosity Rover, θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ευρήματα των τελευταίων ετών από τον πλανήτη Άρη, χάρη στον συνδρομητή Chris Cavana που μου έστειλε αυτό το εύρημα”, αναφέρει το κανάλι στην περιγραφή του βίντεο.

Ένα εκτιμώμενο μέγεθος για το αντικείμενο είναι περίπου στις 9 ίντσες ύψος, δηλαδή περίπου γύρω στα 23 εκατοστά. Αλλά το εκπληκτικό δεν είναι μόνο το σχήμα, αλλά ότι φαίνεται να υπάρχει μία λαβή, ένα χερούλι, για να μπορεί κάποιος να το κρατάει, να το μετακινεί, να το σηκώνει κλπ, όπως ακριβώς στις κανάτες που χρησιμοποιούμε στην Γη.

Αυτή η εικόνα προέρχεται από το Sol 388 και η λήψη έγινε περίπου ένα γήινο έτος μετά την άφιξη του Rover στην επιφάνεια του καταπληκτικού κρατήρα Gale ο οποίος μας έχει δώσει μερικά απίστευτα ευρήματα κατά τη διάρκεια των ετών.

Άραγε, θα μπορούσε αυτό το αντικείμενο στην εικόνα να είναι πράγματι μία κανάτα, η απλά μία παρειδωλία, ή μία οπτική ψευδαίσθηση που μας δίνει την εντύπωση της “κανάτας”;

Όπως και να έχει, με λίγη υπομονή, μπορείτε να εντοπίσετε την “κανάτα” στους παρακάτω επίσημους συνδέσμους ή, για περισσότερη ευκολία, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια. Ποια είναι η γνώμη σας:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

JUG FOUND on MARS – Handle Intact – ArtAlienTV

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...