Κάντε το αυτοκίνητό σας να λάμψει με παιδικό σαμπουάν

[29/09/2019 - 09:31]

Κάντε το αυτοκίνητό σας να λάμψει με παιδικό σαμπουάν

Ο καλύτερος τρόπος για να δείτε το αυτοκίνητό σας να αστράφτει περνάει κατευθείαν από… το μπάνιο σας! Θα συμφωνήσουμε: ο πιο εύκολος τρόπος για να δείτε το αυτοκίνητό σας να λάμπει είναι μια βόλτα στο κοντινότερο πλυντήριο αυτοκινήτων. Αλλά είναι ο καλύτερος; Σίγουρα όχι για την τσέπη σας!

Η εποχή στην οποία ζούμε επιβάλλει λιτότητα άλλωστε. Επειδή όμως η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, εμείς σας προτείνουμε ένα σούπερ οικονομικό, αποτελεσματικό και πέρα για πέρα απρόσμενο τρόπο για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας.

Μπορείτε να λάμψετε το αυτοκίνητό σας με το πιο κοινό υλικό που έχετε στο μπάνιο σας.

Πώς θα το καταφέρετε; Όπως γράφει το spirossoulis.com, απλά ρίξτε 1/4 φλ. παιδικό σαμπουάν σε έναν κουβά νερό. Περάστε με αυτό το διάλυμα τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου σας για να εξαφανίσετε από αυτές τη σκόνη και όλους τους επίμονους λεκέδες. Αφήστε το να δράσει για 2-3 λεπτά και, στη συνέχεια, ξεπλύνετε το αυτοκίνητο με νερό.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά το παιδικό σαμπουάν μπορεί να είναι φιλικό για το δέρμα των μικρών φίλων μας, αλλά με τους λεκέδες είναι πραγματικά αμείλικτο, σύμφωνα με το spirossoulis.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ