Όλα συμβαίνουν για έναν λόγο και το «Κοσμικό Κέντρο για τη Διαχείριση Συμπτώσεων» δίνει την απάντηση

Όλα συμβαίνουν για έναν λόγο και το «Κοσμικό Κέντρο για τη Διαχείριση Συμπτώσεων» δίνει την απάντηση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σας έχει τύχει ποτέ να αναρωτιέστε για ένα άτομο που έχετε να δείτε εδώ και πολύ καιρό και… ω! του θαύματος… να εμφανίζεται ξαφνικά στο δρόμο; Και όχι μόνο αυτό, αλλά να σας δίνει την απάντηση, ή μία ιδέα που θα σας οδηγήσει στην λύση ενός προβλήματος! Πως συμβαίνει αυτό;

Κάποιος θα σκεφτόταν αμέσως “τι σύμπτωση”, όταν, στην πραγματικότητα, πίσω από το πέπλο της “πραγματικότητας” λειτουργεί μια μυστική κοσμική οργάνωση που είναι επιφορτισμένη με τη δημιουργία τέτοιυ είδους “ατυχημάτων”. Αυτό είναι το λεγόμενο «Κοσμικό Κέντρο για τη Διαχείριση Συμπτώσεων».

Το Σύμπαν πάντα βρίσκει τρόπους να ταιριάζει εκείνους τους ανθρώπους με τους οποίους είμαστε προορισμένοι να συναντήσουμε οι οποίοι έχουν ως σκοπό, σύμφωνα με το “Σχέδιο” να μας “τοποθετήσουν” σε καταστάσεις που θα έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμας.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο για πολλούς, αλλά μερικές φορές, στην αναζήτηση του “τέλειου”‘ δεν βλέπουμε το “ατελές” που μας ταιριάζει απόλυτα. Αυτό μετρά για τους εραστές, τους φίλους, τους συγγενείς, τις δουλειές, τις ευκαιρίες… τα πάντα.

Συνήθως, όταν οι άνθρωποι προσεύχονται, ζητούν από τον Θεό να τους δείξει το σωστό μονοπάτι ή να τους δώσει ένα σημάδι. Λοιπόν, μαντέψτε τι; Οι αγώνες και τα ατυχήματα δεν υπάρχουν.

Ανοίξτε τα μάτια σας γιατί αυτά είναι τα σημάδια που έχετε ή αναζητάτε περιμένει για τόσο πολύ καιρό εκεί, να εκπληρωθούν. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ως “σύμπτωση” στο σύμπαν.

Μπορείτε να το ονομάσετε Θεό, Δημιουργό, Σύμπαν, Πηγή, Ενέργεια… ή όπως αλλιώς σας βολεύει να το πείτε, για να αποκαλέσετε που θέλετε να γίνει και συμβαίνει. Η ονομασία, δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι όλα όσα συνέβησαν και θα μας συμβούν έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί σκόπιμα, απλά “περιμένουν” την κατάλληλη ευκαιρία για να εκδηλωθούν.

Αυτός είναι ο τρόπος που ο “Δημιουργός” δείχνει την παρουσία του χωρίς να εμφανίζεται πραγματικά μπροστά μας. Το γεγονός ότι η κατάσταση αυτή είναι τόσο λεπτή, αδιόρατη και δύσκολη να την παρατηρήσετε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Εξάλλου τα ίδια τα γεγονότα, το επιβεβαιώνουν. Το “Σύμπαν” ποτέ δεν παύει να μας δείχνει το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έτσι κάθε φορά που θέλετε να φτάσετε σε ένα στόχο, θυμηθείτε ότι ο “Θεός” γνωρίζει ήδη κάθε μία από τις σκέψεις και τις προθέσεις σας και «αυτός» ξέρει τι είναι καλύτερο για σας.

Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε απελπισμένοι αν δεν συμβαίνει τίποτα σύμφωνα με το σχέδιο. Είναι μάλλον για το καλό σας. Υπάρχει ένα γενικό σχέδιο, το οποίο ξεπερνά σίγουρα όλα τα προσωπικά σχέδιά σας, ακόμα και εκείνα που νομίζετε ότι είναι τα πιο τέλεια.

Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε πίστη. Ποτέ μην σταματήσετε να εργάζεστε με τον εαυτό σας, αλλά μην το πιέζετε αν δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε. Εμπιστευθείτε το Σύμπαν. Έχει τις καλύτερες εκπλήξεις για εσάς.

diadrastika.com