Μία ακόμα κρυφή αίθουσα κάτω από τη Μεγάλη Πυραμίδα μέσα από επιστημονικά στοιχεία

Μία ακόμα κρυφή αίθουσα κάτω από τη Μεγάλη Πυραμίδα μέσα από επιστημονικά στοιχεία

Μετά από όλη την έρευνα που έκανα τους τελευταίους μήνες στη Μεγάλη Πυραμίδα, όπως αναφέρει το κανάλι Ancient Architects του YouTube,
πραγματικά δεν γνωρίζω πώς οι πληροφορίες που παρουσιάζω σήμερα διέφυγαν της προσοχής μου, διότι αυτό μπορεί να είναι στην πραγματικότητα το πιο επιτακτικό στοιχείο για ένα μυστικό θάλαμο μέσα στη Μεγάλη Πυραμίδα , εκτός από αυτό που εντοπίστηκε από το πρόγραμμα ScanPyramids το 2017.

Το 1992, μια ομάδα μηχανικών και επιστημόνων, με επικεφαλής τον Jean Kerisel, διεξήγαγε μια σειρά μη καταστροφικών μεθόδων για να ερευνήσει την περιοχή γύρω από τον υπόγειο θάλαμο και την κατηφόρα δίοδο της Μεγάλης Πυραμίδας.

Η ομάδα αναζητούσε επιστημονικά στοιχεία για κανάλια ή νερό στα χαμηλότερα σημεία της Μεγάλης Πυραμίδας, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ο Ηρόδοτος περιγράφει τον τάφο του Φαραώ Κούφου, που βρίσκεται σε ένα είδος νησιού που περιβάλλεται από νερό.

Ύστερα από έκπληξη πολλών, η ομάδα ανακάλυψε τόσο μια κοιλότητα όσο και μια βαθιά κοιλότητα 5 μέτρων, όπου και οι δύο είναι τοποθετημένες γύρω από την εσοχή στο οριζόντιο τμήμα της κατηφορικής διόδου, λίγο πριν την είσοδο στον υπόγειο θάλαμο, όπως ισχυρίζεται ο αφηγητής του καναλιού.

Εκτός από τη γεωφυσική, υπάρχουν και κάποιες περιστασιακές ενδείξεις για να πούμε ότι υπάρχει ένας μυστικός θάλαμος, ενδεχομένως ένας φευγαλέος θάλαμος ταφής, κάτω από τη Μεγάλη Πυραμίδα.

Παρακολουθήστε τώρα για να μάθετε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Another Secret Hidden Chamber Beneath The Great Pyramid: Scientific Evidence | Ancient Architects

diadrastika.com