Οι ουρανοί έχουν γεμίσει με οφιοειδή αντικείμενα και η αμερικανική κυβέρνηση τα παρακολουθεί, ισχυρίζεται ερευνητής

Οι ουρανοί έχουν γεμίσει με οφιοειδή αντικείμενα και η αμερικανική κυβέρνηση τα παρακολουθεί, ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας πρώην αστυνομικός επιθεωρητής πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει πολύ καλά τα μυστηριώδη αντικείμενα που έχουν εμφανιστεί σε πολλά διαφορετικά κράτη.

Η αμερικανική κυβέρνηση είναι πιθανώς ενήμερη για UFOs που μοιάζουν με φιδάκια, τα οποία έχουν εντοπιστεί σε ολόκληρη τη χώρα και τα παρακολουθούν, δήλωσε ένας πρώην αστυνομικός επιθεωρητής.

Τους τελευταίους μήνες, άνθρωποι από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ισχυριστεί ότι έχουν καταγράψει παράξενα αντικείμενα στον ουρανό χρησιμοποιώντας κάμερες, τα οποία μοιάζουν με φίδια στις κινήσεις τους.

Αυτές οι παράξενες θεάσεις φαίνεται να ξεκίνησαν τον Ιούνιο, όταν ένας δημοφιλής YouTuber διερευνούσε την έρημο Mojave στην Καλιφόρνια.

Έκτοτε, έχουν εντοπιστεί παρόμοια μυστηριώδη αντικείμενα στο Wyoming και στη Νέα Υόρκη. Κινούνται σαν να είναι “ζωντανοί”, ισχυρίστηκαν πολλοί μάρτυρες.

Μετά την έκρηξη των παρατηρήσεων, η Daily Star Online ζήτησε από τον πρώην αστυνομικό Gary Heseltine, σχετκές πληροφορίες προκειμένου να λυθεί το μυστήριο.

Ο Gary Heseltine εργάστηκε για 24 χρόνια με την Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών πριν αποσυρθεί το 2013 και σήμερα περιγράφει τον εαυτό του ως έναν από τους κορυφαίους ερευνητές του UFO στο Ηνωμένο Βασίλειο.

“Αυτές οι παρατηρήσεις μπορεί να είναι σπάνιες αλλά έχουν θεαθεί από καιρό σε καιρό σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε χώρες της Νότιας Αμερικής όπως το Μεξικό και το Περού”, δήλωσε ο πρώην αστυνομικός Gary Heseltine.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Heseltine συνέχισε να λέει ότι ο στρατός και η κυβέρνηση των ΗΠΑ “κυριάρχησαν στον τομέα των UFO σε όλο τον κόσμο από τη δεκαετία του 1940” .

«Είμαι πεπεισμένος ότι η αμερικανική κυβέρνηση και οι στρατιωτικοί γνωρίζουν πολύ περισσότερα για τις επισκέψεις των εξωγήινων», είπε.

“Υποψιάζομαι ότι γνωρίζουμε μόνο το 10% της αλήθειας για τα UFO και τις εξωγήινες επαφές, πράγμα που σημαίνει ότι το 90% αυτών εξακολουθούν να βρίσκονται στον μυστικό κόσμο της στρατιωτικής νοημοσύνης. “

Εάν οι παρατηρήσεις είναι πολυάριθμες και έχουν πολλούς μάρτυρες, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για μένα ότι οι αρχές παρακολουθούν τη δραστηριότητα.

Ο Gary Heseltine συνέχισε να λέει ότι “συνάντησε πολλούς ανθρώπους που ήταν πρώην στρατιωτικοί πιλότοι” οι οποίοι έχουν ήδη συναντήσει UFOs.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ένα μικρό ποσοστό αναφορών UFO περιλαμβάνει εξωγήινες επισκέψεις (3%)” , πρόσθεσε.

Ο πρώην αστυνομικός διαχειρίζεται την βάση δεδομένων της Police Reporting UFO Sightings, στην οποία ισχυρίζεται ότι έχει περισσότερες από 500 αναφορές εντοπισμού UFO από αστυνομικούς , οι οποίες χρονολογούνται ήδη από το 1901.

Βιντεάκια με οφιοειδή αντικείμενα στον ουρανό, μπορείτε να βρείτε στο YouTube. Ωστόσο, εΈνα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα ανάλογων θεάσεων μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, από το 2012, για το οποίο έχει υποστηριχτεί ότι ήταν το αποτέλεσμα chemtrail ή aerial spraying

Chemtrails – Snake In the Sky (Enhanced Footage)

diadrastika.com