Η Σελήνη θα μπορούσε να κρύβει εξωγήινη τεχνολογία σε κοινή θέα, προτείνει ο πρόεδρος της αστρονομίας στο Χάρβαρντ

Η Σελήνη θα μπορούσε να κρύβει εξωγήινη τεχνολογία σε κοινή θέα, προτείνει ο πρόεδρος της αστρονομίας στο Χάρβαρντ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας πασίγνωστος καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ φέρνει παράξενες ειδήσεις αφού πρότεινε ότι οι παράξενοι οργανισμοί και η τεχνολογία που μπορεί να είχαν επιδράσει στη Σελήνη κατά το παρελθόν, θα μπορούσαν να έχουν παγιδευτεί στη Σελήνη.

Αν κάποιο σημάδι εξωγήινης ζωής, βιολογικής ή μηχανικής, υπήρξε στη Σελήνη, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι ακόμα κάθεται εκεί, περιμένοντας να ανακαλυφθεί.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τον Abraham Loeb, πρόεδρο της αστρονομίας στο Χάρβαρντ, ο οποίος έγραψε ένα άρθρο γνωμοδότησης στην Scientific American για να υποστηρίξει ότι οι σεληνιακές αποστολές θα μπορούσαν να είναι κρίσιμες για τον τομέα της αστροβιολογίας.

Είναι ο καθηγητής του Χάρβαρντ που έκανε πέρυσι τάραξε τον πλανήτη ισχυριζόμενος ότι το διαστρικό αντικείμενό του «Oumuamua θα μπορούσε να είναι ένας εξωγήινος ανιχνευτής.

“Θα ήταν δελεαστικό να βρούμε μικροσφαιρίδια μορφών εξωγήινης ζωής στο φεγγάρι”, γράφει ο Loeb στο SciAm.

“Ακόμα πιο συναρπαστικό θα ήταν να βρούμε ίχνη τεχνολογικού εξοπλισμού που συνετρίβη στην επιφάνεια της σεληνιακής επιφάνειας πριν από ένα δισεκατομμύριο χρόνια, το οποίο είναι ισοδύναμο με μια επιστολή από έναν ξένο πολιτισμό που σημαίνει: «Υπάρχουμε ».

Είναι μια θεωρία που υπάρχει από καιρό στα χείλη των αστρονόμων, των επιστημόνων και πολλών άλλων.

Με έναν σεληνιακό ερευνητικό σταθμό ή τουλάχιστον με τακτικές αποστολές, ο Loeb ισχυρίζεται ότι θα έχουμε μια πραγματική ευκαιρία να ανιχνεύσουμε αποδείξεις για μακρινούς εξωγήινους πολιτισμούς, αν υπήρξαν κάποτε εκεί.

Χωρίς ατμόσφαιρα ή γεωλογική δραστηριότητα για να καταστρέψει τα αρχαία αντικείμενα, οτιδήποτε υπήρξε, ή έπεσε, ή προσγειώθηκε στη Σελήνη θα είναι ακόμα εκεί, περιμένοντας από εμάς να βρεθεί. Με άλλα λόγια, η Σελήνη θα μπορούσε να κρύβει εξωγήινη τεχνολογία σε κοινή θέα!

Εάν οι επιστήμονες θέλουν να βρουν εξωγήινους, μπορεί να χρειαστεί να εξερευνήσουν τη Σελήνη για αποδείξεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Άραγε, η NASA έχει ήδη αποκαλύψει και αποκρύψει τέτοιου είδους τεχνολογία ή οργανισμούς ή απλά δεν την έχει εντοπίσει ακόμα, παρά τους ισχυρισμούς διαφόρων συνωμοσιογράφων;

diadrastika.com