Ένα τυχερό νόμισμα μπορεί να μας δείξει τι επιφυλάσσει το μέλλον για εμάς

Ένα τυχερό νόμισμα μπορεί να μας δείξει τι επιφυλάσσει το μέλλον για εμάς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το μέλλον είναι ένα πεδίο γεμάτο αβεβαιότητες που μας περιπλέκει, μας αφυπνίζει και μπορεί να δημιουργήσει φόβο. Είναι κάτι για το οποίο δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Τι θα συμβεί αργότερα; Τι θα συμβεί σε εμάς; Πώς θα είμαστε;

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι το μέλλον κάποιου είναι προκαθορισμένο ακόμα και πριν από τη γέννηση. Αυτό σχετίζεται με τη πεποίθηση ότι υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν σε εμάς, τα οποία ήταν ήδη “γραμμένα” και είναι αναπόφευκτα, επειδή είναι σημαντικά για τη δική μας εξέλιξη και συνδέονται με τον σκοπό που φτάνουμε να εκπληρώσουμε σε αυτή τη ζωή.

Μερικές φορές είναι εύκολο να φανταστεί κανείς το μέλλον κοιτάζοντας το παρόν, αλλά αυτό μπορεί πάντα να πάρει μια απροσδόκητη στροφή. Τι σας περιμένει; Επιλέξτε ένα τυχερό νόμισμα από την παραπάνω εικόνα και μάθετε.

Νόμισμα #1

Είστε προορισμένοι να έχετε ένα είδος αποκάλυψης που θα μπορούσε να μετατρέψει τη ζωή σας. Ξαφνικά κάτι που δεν βλέπατε γίνεται εμφανές και δεν υπάρχει επιστροφή. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε το επάγγελμά σας, να μετακομίσετε σε άλλο μέρος, να αλλάξετε συνεργάτες, να αφιερώσετε τον εαυτό σας στο δικό σας έργο ή οτιδήποτε άλλο. Απλά, κάντε το.

Νόμισμα #2

Το μέλλον έχει για εσάς μια πρόκληση που δεν θα είναι τόσο εύκολη, αλλά ο στόχος θα είναι ελπιδοφόρος. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας για να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε τόσο πολύ. Θα έχετε το θάρρος να το κάνετε και θα απολαύσετε την διαδρομή με τα καλύτερα μέσα.

Νόμισμα #3

Στο μέλλον σας, κάτι που φαινόταν πολύ ξεκάθαρο είναι συγκεχυμένο. Ίσως οι άνθρωποι ή οι καταστάσεις στη ζωή σας, ή ακόμη και πτυχές του εαυτού σας που δεν συνδέονται μεταξύ τους, να αρχίσουν να το κάνουν αυτό οπότε ουσιαστικά σας παραπλανά. Θα πρέπει να εγκαταλείψετε την “πεπατημένη” και να ξεκινήσετε σιγά-σιγά να διευκρινίσετε τι μπορείτε να μάθετε από κάποιες συναντήσεις και “επαφές” που δεν πιστεύατε ότι είναι αρκετά δυνατές. Τότε τα πράγματα θα επιστρέψουν στη θέση τους, θα έχετε αποκτήσει την σοφία που χρειάζεστε.

Νόμισμα #4

Αυτό το νόμισμα σηματοδοτεί στο μέλλον σας μια στιγμή ισορροπίας που δεν νομίζετε ότι είναι δυνατόν να υπάρξει. Τα πράγματα που φαίνονται χαοτικά σε σας, θα αρχίζουν να προσαρμόζονται και θα ανακάμψετε. Ο άνεμος φυσά προς όφελός σας και θα σας επιτρέψει να εστιάσετε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας για να ακτινοβολήσετε γύρω σας ό,τι θέλετε.

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.