Άγνωστη

Άγνωστη “σφαίρα” που ακολουθούσε το Cassini στον Κρόνο “πιάστηκε” πάνω από την Νέα Υόρκη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το κανάλι Galactic Hurricane του YouTube, έκανε κάποιες πολύ περίεργες παρατηρήσεις, σχετικά με κάποιες παράξενες ανωμαλίες, όταν μελετούσε κάποιες εικόνες του πρότζεκτ Cassini, στον πλανήτη Κρόνο.

Παρατήρησε μερικές περίεργες σφαίρες που βρίσκονταν μέσα στους δακτυλίους του Κρόνου και, ενδεχομένως, κινούνταν αυτόνομα καθώς έδιναν την εντύπωση ότι ακολουθούν ή παρακολουθούν το διαστημικό σκάφος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του YouTuber, όπως μας το δίνει στον 1ο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

Ωστόσο, το πιο ανησυχητικό πράγμα φαίνεται να συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ο Mauricio Lopez, στο ομώνυμο κανάλι του στο YouTube, κατέγραψε το ίδιο ακριβώς σφαιρικό αντικείμενο πάνω από τη Νέα Υόρκη!

Το αντικείμενο ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό που παρουσιάστηκε στις εικόνες που έδωσε το Cassini, όπως ισχυρίζεται ο μάρτυρας, στο 2ο βίντεο.

Δείτε και συγκρίνετε τα δύο αποσπάσματα για να σχηματίσετε πλήρη εικόνα και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, για το τι θα μπορούσε να συμβαίνει, αλλά και για την αυθεντικότητα όλων αυτών των ισχυρισμών.

Did Cassini-Huygens made contact with a progenitor race?

UFO over New York City , around 9 pm

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...