Άγριες Μέλισσες: Τι αποκαλύπτει ο «Μελέτης» για τα επόμενα επεισόδια και την αντιμετώπιση του κόσμου

[30/10/2019 - 16:05]

Άγριες Μέλισσες: Τι αποκαλύπτει ο «Μελέτης» για τα επόμενα επεισόδια και την αντιμετώπιση του κόσμου

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ως «Μελέτης» στη σειρά Αγριες Μέλισσες κατάφερε να γίνει ένας από τους «κακούς» της ελληνικής τηλεόρασης.

Το φανατικό κοινό των Αγριων Μελισσών είδε στον ήρωα που υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης τον πιο αντιπαθητικό χαρακτήρα και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από αιχμηρά. Ο ηθοποιός μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» και περιέγραψε την αντίδραση δύο τηλεθεατριών, όταν τον είδαν.

«Προχθές ήμουν στον Σύνταγμα με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, τον Γιάννο από τις Άγριες Μέλισσες και ήταν δύο κυρίες και μου λένε: «Σε μισώ! Σε μισώ! Σε μισώ»! Λέω: «Είναι ρόλος, καταλαβαίνετε»…», διηγήθηκε γελώντας ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Γεροντιδάκη από τις Αγριες Μέλισσες

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, στη συνέχεια, αποκάλυψε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. «Θα έκανα ή τον ρόλο του Μελέτη ή του Κωνσταντή. Κανείς δεν είναι αμιγώς καλός ή κακός, όλοι έχουν κίνητρα. Υπάρχουν πολλές ανατροπές που θα ακολουθήσουν και θα κάνουν τα στρατόπεδα να αλλάξουν. Ελπίζω τότε να είμαι στο καλό στρατόπεδο και να μη με λιθοβολήσουν στον δρόμο», είπε ο ηθοποιός των Αγριων Μελισσών, που στα 10 του πρωταγωνίστησε στην ταινία «Peppermint», όπως διαβάζουμε στο pronews.gr

Άγριες Μέλισσες: Την έπεσαν στον “Μελέτη” στο Σύνταγμα λόγω “Γιάννου” – “Σε μισώ”!

Δείτε τα τελευταία άρθρα:

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ