Άγριες Μέλισσες. Εξελίξεις: Ο κύκλος αίματος δεν έχει τελειωμό

[15/10/2019 - 18:58]

Άγριες Μέλισσες. Εξελίξεις: Ο κύκλος αίματος δεν έχει τελειωμό

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Ο κύκλος αίματος ανάμεσα στα αδέλφια Σεβαστού δείχνει να μην έχει τελειωμό.

Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως υπάρχουν υποψίες πως ο Δούκας ευθύνεται για τον θάνατο του Γιάννου και του στήνει καρτέρι με όπλο. Παράλληλα, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να παντρευτεί με την Ασημίνα και να πάει ενάντια στους γονείς του.

Η σκληρή αλήθεια για τον Μιλτιάδη

Ο Νικηφόρος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Ασημίνα να παντρευτεί άλλον και αποφασισμένος να διαλύσει τον αρραβώνα της πηγαίνει στο σπίτι της. Εκεί, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με την Ελένη και από εκείνη εξαρτώνται όλα.

Παράλληλα, ο Νέστορας με τον Προύσαλη συναντιούνται ξανά και συζητούν για τον μυστηριώδη θάνατο του Γιάννου αλλά και για τις υποψίες τους πως ο Δούκας είναι ύποπτος για τη δολοφονία του νεαρού. Κανείς, όμως, από ιούς δύο δεν έχει αντιληφθεί πως ο Μιλτιάδης κρυφακούει την κουβέντα τους.

Ο τελευταίος είναι σοκαρισμένος καθώς συνειδητοποιεί πως ο ίδιος του ο αδελφός σκότωσε το παιδί του. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος εκβιάζει τη Μυρσίνη με τις καινούργιες πληροφορίες που βρήκε.

Ο Δούκας, όμως, μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις της γυναίκας του με τον ιδιωτικό ερευνητή και ζητάει εξηγήσεις από τη Μυρσίνη. Εν τω μεταξύ, όλο το χωριό ετοιμάζεται για τη γιορτή του σχολείου στην οποία ο Τόλλιας κάνει μια σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον τους. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί πως ο κύκλος αίματος ανάμεσα στα αδέλφια Σεβαστού δεν έχει κλείσει.

Ο Μιλτιάδης βρίσκεται κρυμμένος στον χώρο και παραμονεύει με το όπλο στο χέρι θέλοντας να αντιμετωπίσει τον αδελφό του και να τον τιμωρήσει για τον θάνατο του Γιάννου.

Πηγή: my tv και logiastarata.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ