Ανθρώπινα υβρίδια με διπλή συνείδηση και εισερχόμενες ψυχές

Ανθρώπινα υβρίδια με διπλή συνείδηση και εισερχόμενες ψυχές

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με διάφορους ισχυρισμούς, η ανθρώπινη εξέλιξη αρχίζει να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις. Καθώς ο υβριδισμός γίνεται επιστημονική πραγματικότητα, το είδος μας αναπτύσσεται με απροσδόκητα νέους τρόπους.

Σε ένα μοναδικό στον κόσμο εργαστήριο, υποτίθεται ότι υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα που βρίσκονται πίσω από τα ανθρώπινα υβρίδια, την διπλή συνείδηση, τις εισερχόμενες ψυχές και τις ανταλλαγές συνείδησης από ανθρώπους και μη ανθρώπινες οντότητες.

Ποια είναι η πραγματικότητά μας και πώς θα την βιώσουμε μέσα από την πολυδιάστατη συνειδητοποίησή μας, τις «υψηλές αισθήσεις», τις εξωσωματικές εμπειρίες, τα παράλληλα σύμπαντα, τον χωροχρόνο και τις πύλες;

Μέσα από αυτό το υποτιθέμενο εργαστήριο θα “βγαίνουν” μορφές υβριδικών ανθρώπων, οι οποίοι θα είναι σε θέση να εξηγήσουν αυτά που βιώνουν, όπως για παράδειγμα την διπλή συνείδηση.

Μέσα από αυτά τα υβριδικά, θα γίνουν κατανοητά από την ίδια την φύση των υβριδίων πολλά ζητήματα και καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να κατανοηθούν από την ανθρώπινη νοημοσύνη, αν δεν τα βιώσει.

Άραγε, όλα αυτά που ακούγονται σαν να είναι βγαλμένα από μία ταινία επιστημονικής φαντασίας, μπορεί να έχουν κάποια ίχνη πραγματικότητας, ή μήπως είναι αποκυήματα φαντασίας κάποιων θεωριών συνωμοσίας;

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

The New Human Hybrids, Non Human Intelliegnce Is Changing Our DNA

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

https://youtu.be/p3ntP8leCZI

diadrastika.com