Ένας «άνθρωπος σκιά» εμφανίζεται σε κάμερα αεροδρομίου

Ένας «άνθρωπος σκιά» εμφανίζεται σε κάμερα αεροδρομίου

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας φρουρός ασφαλείας σε ένα αεροδρόμιο κατέγραψε σε κάμερα CCTV αυτό που πιστεύει ότι ήταν ένα περίεργο γεγονός που έλαβε χώρα στη μέση της νύχτας.

Στο κλιπ – που έγινε νωρίς το πρωί στις 3 Οκτωβρίου – μπορούμε να δούμε μια πόρτα ασφαλείας να ανοίγει. Παρά το γεγονός ότι η πόρτα ανοίγει με δύναμη, κανείς δεν εμφανίζεται στην άλλη πλευρά.

Το βίντεο μεταφορτώθηκε στο Reddit με τον τίτλο: “Ο φίλος μου εργάζεται στην ασφάλεια ενός αεροδρομίου και το είδε μέσω κάμερας παρακολούθησης.”

Οι Netizens δήλωσαν ότι παρατήρησαν «μια λεπτή σκιά πριν η πόρτα ανοίξει», αλλά ουσιαστικά δεν ξέρουμε τι είναι υπεύθυνο για “αυτό” που άνοιξε την πόρτα και τρόμαξε τον άνθρωπο που το είδε.

Ένα άτομο αναρωτήθηκε αν η «μη ισορροπημένη ατμοσφαιρική πίεση» ήταν η αιτία.

Ενώ ένα δεύτερο πρόσωπο δήλωσε: “Οι πόρτες ασφαλείας του αεροδρομίου είναι πολύ καλά κλειδωμένες και δεν μπορούν να ανοιχθούν χωρίς κάρτα ασφαλείας ή πληκτρολογώντας ένα εγχειρίδιο κώδικα που αλλάζει τακτικά.

Άραγε, λοιπόν, θα μπορούσε να είναι κάποιο φάντασμα, ένας «άνθρωπος σκιά» ή κάποιο άλλο παραφυσικό φαινόμενο; Αν, όχι, τότε πια λογική εξήγηση θα μπορούσε να δοθεί;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε αυτό παράξενο συμβάν:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Un “homme de l’ombre” ouvre une porte blindée dans un aéroport

diadrastika.com