Αντικείμενο σε σχήμα αυγού

Αντικείμενο σε σχήμα αυγού “σαρώνει” σπίτια στην Ισλανδία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα περίεργο, σχεδόν τέλεια ωοειδές σύννεφο που αιωρείται από μόνο του, εμφανίστηκε πάνω από το Ρέικιαβικ στις 16 Οκτωβρίου εκπλήσσοντας αρκετό κόσμο από όσους το είδαν.

Όταν ο σχεδιαστής μόδας Sigga Maija βγήκε έξω στο κέντρο του Ρέικιαβικ το πρωί, παρατήρησε το αντικείμενο το φωτογράφησε, μοιράζοντάς το αμέσως στο Facebook με την απορία “Αυγό ή εξωγήινοι”.

Στα σχόλια, έγιναν συγκρίσεις με τα εξωγήινα σκάφη στην ταινία “Αφιξη” , ενώ μερικοί αμφισβητούν την αυθεντικότητά του.

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι πως παράξενα σύννεφα με περίεργο σχήμα δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στην περιοχή, αλλά συνήθως έχουν σχήμα δίσκου και είναι γνωστά ως “φακοειδή σύννεφα”.

Τα φακοειδή σύννεφα προκαλούνται συνήθως από μεγάλα χαρακτηριστικά στην επιφάνεια της Γης, όπως τα βουνά ή ακόμα και από ουρανοξύστες και εμφανίζονται ανάλογα με τις μετεωρολογικές συνθήκες της περιοχής.

Και ενώ τα φακοειδή σύννεφα σε σχήμα δίσκου δεν είναι έξω από τη σφαίρα μία καθημερινής κοινής πιθανότητας, το οωειδές σχήμα είναι σίγουρα ξεχωριστό, όπως αναφέρεται στην grapevine.is online εφημερίδα του Ρέκιαβικ.

Από την άλλη, ο Scott C. Waring γνωστός ερευνητής με υπερβολικές ερμηνείες σε παράξενα φαινόμενα υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα UFO που πετάει χαμηλά στις στέγες των σπιτιών και “σαρώνει” τους κατοίκους για να μάθει περισσότερα για την ανθρώπινη δραστηριότητα. Όπως ισχυρίζεται ακόμα, τέτοια ωοειδή ΑΤΙΑ, μπορούν ακόμη να απαγάγουν μερικούς ανθρώπους και στη συνέχεια να τους επιστρέψουν λίγα λεπτά χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν τι τους συνέβη.

Το παράξενο είναι πως την ίδια μέρα ένα τεράστιο αντικείμενο πέφτει από τον ουρανό πιο γρήγορα και από την αστραπή, κατά τη διάρκεια καταιγίδας πάνω από το Σαν Αντόνιο στο Τέξας. Μπορεί να είναι απλά μία σύμπτωση;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε το αντικείμενο σε σχήμα αυγού που “σαρώνει” σπίτια στην Ισλανδία στο βίντεο που ακολουθεί και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Egg Shaped UFO Hovering Over Homes In Iceland!

diadrastika.com