Υποτιθέμενο UFO αποφεύγει αντιαεροπορικά πυρά επίγειων δυνάμεων στα σύνορα με το Πακιστάν (video)

Υποτιθέμενο UFO αποφεύγει τα πυρά επίγειων δυνάμεων στα σύνορα με το Πακιστάν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάποιοι ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί, αλλά κυρίως συνωμοσιογραφικά κανάλια και ανεξάρτητοι ερευνητές UFOs, λένε ότι η εισβολή εξωγήινων είναι κοντά, ενώ ένα πρόσφατο βίντεο μπορεί να είναι η απόδειξη αυτού του ισχυρισμού.

Η “We Are Not Alone” είναι μια ομάδα παρατηρητών και διαδόχων της εξωγήινης θεωρίας που πυροδότησαν τη διαμάχη. Ένα βίντεο που δημοσίευσαν πρόσφατα δείχνει ότι ο ιρανικός στρατός επιτίθεται σε ένα UFO σχήματος μπούμερανγκ, με αντιαεροπορικά πυρά.

Ο χρήστης @Khaamenei ήταν ο μάρτυρας που μπορούσε να καταγράψει το βίντεο από μια θέση κοντά στη βάση όπου συνέβη το υποτιθέμενο περιστατικό. Φυσικά, δεν λείπουν και οι σκεπτικιστές που υποστηρίζουν ότι το βίντεο είναι πλαστό.

Πολλοί άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν την πιθανότητα να πρόκειται για μία γήινη, ανθρώπινη κατασκευή, ενός άγνωστου τύπου μη επανδρωμένου σκάφους, ενός drone. Ωστόσο, οι εικόνες που δείχνουν το βίντεο οδηγούν σε συμπεράσματα πως σύμφωνα με την ως τώρα γνωστή γήινη τεχνολογία, αυτό το αντικείμενο δεν μπορεί να είναι ανθρώπινης προέλευσης.

Σε αυτό προστίθεται ο τρόπος με τον οποίο το περίεργο αντικείμενο κινείται προς διαφορετικές κατευθύνσεις με ταχύτητα ασύγκριτη με οποιοδήποτε άλλο γνωστό σκάφος της γης, οι οποίοι ελιγμοί του επιτρέπουν να αποφεύγει τις ριπές ισχυρών πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τους παρατηρητές, δεν υπάρχει στρατιωτικό αεροσκάφος, επανδρωμένο ή μη, ικανό να κινείται με τέτοιες ταχύτητες, ούτε ικανό για ανάλογους ελιγμούς με αυτό τον τρόπο, ή να είναι σε θέση να αποφύγει τα αντιπυραυλικά βλήματα με τέτοια ευκολία. Θα μπορούσε να είναι ένα εξωγήινο UFO;

Καθώς το βίντεο θεωρείται ως αυθεντικό και πρωτότυπο υλικό, σύμφωνα με ισχυρισμούς και όχι προϊόν CGI, υποστηρίζεται ότι υπάρχει μεγάλη διαμάχη για το αν και κατά το πόσο μεγάλα ΜΜΕ θα πρέπει να ασχοληθούν μαζί του, ή για το κατά πόσο η κυβέρνηση του Ιράν θα αποφανθεί σχετικά με ανάλογα παλαιότερα περιστατικά, ή αυτό το ίδιο.

Οι ανησυχίες, όμως, των απανταχού συνωμοσιογράφων φουντώνουν, καθώς ήδη πλανάται στον αέρα η υπόθεση της Χιλής να έχει δεχτεί κάποιο είδος επίθεσης από αντικείμενα που δεν είναι μετεωρίτες. Άραγε, βρισκόμαστε και εδώ μπροστά σε μία αδιάψευστη απόδειξη ότι τα όντα από άλλους κόσμους έχουν αναλάβει ενεργό δράση για κάτι που δεν καταλαβαίνουμε ακόμα;

Αν αυτό προστεθεί στην επιβεβαίωση του Πενταγώνου των UFO που είδαν οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται να εισέλθουμε σε μια περίοδο “Αποκάλυψης των UFOs” για την ανθρώπινη φυλή.

Supuesto ovni atacado por fuerzas iraníes en la frontera con pakistan

diadrastika.com

loading...