ΑΤΙΑ

ΑΤΙΑ “ρίχνει” έναν ρώσικο πύραυλο λίγο μετά την εκτόξευσή του, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στο βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια, αναλύονται αρκετά κλιπάκια όπου τα UFO, σύμφωνα με τους μάρτυρες, φαίνεται να κάνουν πολύ περίεργα πράγματα και, ουσιαστικά, να επεμβαίνουν.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το πρώτο απόσπασμα που γυρίστηκε τον Μάιο του 2014 υποτίθεται ότι δείχνει ένα ρωσικό πύραυλο Proton με έναν εξελιγμένο δορυφόρο στο σκάφος να εξερράγη και να έπεσε κάπου έξω από την επικράτεια του Καζακστάν μόλις λίγα λεπτά μετά την εκτόξευση.

Αν παρακολουθήσετε προσεκτικά το βίντεο μπορείτε να δείτε ένα αντικείμενο να πετάει από τη δεξιά πλευρά της οθόνης αμέσως μετά την έκρηξη του πυραύλου. Σύμφωνα με υποθέσεις, αυτό δεν θα μπορούσε να ήταν σύμπτωση.

Ορισμένοι είπαν ότι ήταν απλά ένα πουλί αλλά ένα πουλί, αλλά για πολλούς φαίνεται μία εντελώς απίθανη εκδοχή να βρίσκεται ένα πτηνό τόσο κοντά σε μία έκρηξη – αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ωστόσο, πολλοί βάζουν τους εξωγήινους στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, η παραπάνω περίπτωση δεν είναι η μοναδική που φαίνεται, σύμφωνα με συνωμοσιογραφικές υποθέσεις να έχουν επέμβει οι εξωγήινοι.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί, για να μάθετε περισσότερα και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα κατά πόσο θα μπορούσαν ή όχι – και για ποιο λόγο – οι εξωγήινοι να επεμβαίνουν στα ανθρώπινα πράγματα, όπως, επίσης, για το κατά πόσο αυτές οι εκτιμήσεις θα μπορούσαν να είναι αληθινές:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Did A UFO Take Down A Russian Proton Rocket? (UFO Mysteries)

https://youtu.be/iJivFrlQKOI

diadrastika.com

loading...