Οι εξωγήινες υποθαλάσσιες βάσεις είναι πραγματικές, τις διαχειρίζονται οι υδρόβιοι κάτοικοι και, ίσως, σχετίζονται με ταξίδια στον χρόνο, ισχυρίζεται ερευνητής

Οι εξωγήινες υποθαλάσσιες βάσεις είναι πραγματικές, τις διαχειρίζονται οι υδρόβιοι κάτοικοι και, ίσως, σχετίζονται με ταξίδια στον χρόνο, ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ερευνητής Richard Sauder αναφέρθηκε στην εκπομπή COAST TO COAST AM στις υποβρύχιες βάσεις που σχετίζονται με τα UFO, καθώς και για την μυστική κυβέρνηση και την επικείμενη οικονομική αποτυχία.

Ο πρόσφατος ερευνητής και κρυπτοζολόγος Ivan T. Sanderson κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα υποθαλάσσια UFOs είναι πραγματικά και όχι απλά υφίστανται τα οποία διαχειρίζονται από τους υδρόβιους κατοίκους, δήλωσε στον Sauder, προσθέτοντας ότι η λίμνη Erie είναι ένα τέτοιο σημείο για μια τέτοια δραστηριότητα.

Ένα αξιοθαύμαστο θέαμα UFO κοντά στη λίμνη Erie αναφέρθηκε πέρυσι όταν ένας κάτοικος του Huron, στο Ohio, κατέγραψε ένα περίεργο μεγάλο κωνικό μεταλλικό αντικείμενο με δύο φωτεινά τριγωνικά φώτα που βγήκαν από αυτό, πάνω από τη λίμνη Erie, πριν εξαφανιστεί.

Υπάρχουν υπόγεια κοιτάσματα αλατιού στην περιοχή της λίμνης, τα οποία είναι πιο εύκολο να τρυπήσετε και να δημιουργήσετε σπηλιές από τους συνηθισμένους βράχους, εξήγησε.

Περιέργως, πρότεινε επίσης ότι οι υπόγειες βάσεις μπορεί να σχετίζονται με ταξίδια στο χρόνο, επειδή το νερό έχει πολλές ασυνήθιστες ιδιότητες και αυτό μπορεί με κάποιο τρόπο να διευκολύνει την ευελιξία του χρόνου.

Ακούστε όλες τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που δίνονται στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω:

Richard Sauder Reveals Underground and Undersea Secret Bases

https://youtu.be/6ViXUv34tsQ

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.