Εξωγήινοι ή δαίμονες που παριστάνουν τους εξωγήινους

Εξωγήινοι ή δαίμονες που παριστάνουν τους εξωγήινους

Είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς. “Άραγε ήμαστε μόνοι στο σύμπαν;” Πολλοί λένε όχι, αλλά η αγ. γραφή δεν μας δίνει περιθώρια λάθους εκτίμησης και πιθανολογίας.

Αλλά από την στιγμή που υπάρχει τόση προκατάληψη ενάντια σ΄αυτό το βιβλίο και ενάντια σ’ αυτούς που ασπάζονται τις θέσεις του, σαν προκατειλημμένους και στενόμυαλους………..!!!

Για τον ειλικρινή ερευνητή όμως υπάρχει πλέον πολύ υλικό από βίντεο και άρθρα που μπορούν να τον βοηθήσουν να βγάλει μόνος του το συμπέρασμα, που λέει ότι ναι μεν δεν ήμαστε μόνοι αλλά οι “γείτονες ή συγκάτοικοι” μας σ’ αυτό το σύμπαν να πω χαριτολογώντας, δεν συγγενεύουν με τον Ε.Τ. του Σπιλμπεργκ!

Για αυτούς που μπορούν να διαβάσουν και να καταλάβουν αγγλικά παραθέτω σύνδεσμο με το κανάλι αλλά και του προσωπικού blog και σελίδας ενός περί τα τριάντα χρόνων ερευνητή, ο οποίος μέσα απ’ την δουλειά και έρευνά του έχει αναδείξει ότι η φύση των U.F.O είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι το Χόλιγουντ, που οι επίσημες θέσεις κρατών και οι ένοπλες δυνάμεις τους, το κάνουν να φαίνεται. Επίσης παραθέτω και σχετικό ντοκιμαντέρ.

Παρακολουθήστε το μεταγλωτισμένο στα ελληνικά βίντεο από το κανάλι Paulos Skouridys του YouTube:

Εξωγήινοι ή δαίμονες που παριστάνουν τους εξωγήινους;