Γιγαντιαίων διαστάσεων εξωγήινο διαστημόπλοιο στο Όρεγκον, ισχυρίζεται ότι κατέγραψε σε βίντεο μία γυναίκα

Γιγαντιαίων διαστάσεων εξωγήινο διαστημόπλοιο στο Όρεγκον, ισχυρίζεται ότι κατέγραψε σε βίντεο μία γυναίκα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με τον αφηγητή από το κανάλι MrMBB333 του YouTube, στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, θα εξετάσουμε μία εκπληκτική καταγραφή που έγινε κοντά στο Πόρτλαντ του Όρεγκον την οποία έκανε η Nichole περίπου μια εβδομάδα πριν, στις 8:30 μ.μ. τη νύχτα αμέσως μετά από μια καταιγίδα.

Όπως λέει η ίδια είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα που έχει καταγράψει ποτέ. Σύμφωνα μα τους ισχυρισμούς της πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο μυστηριώδες σκάφος για το οποίο το κανάλι φρόντισε να κάνει ένα περίγραμμα για το πως μοιάζει αυτό το παράξενο αντικείμενο.

Έχει “ουρά”, ένα κυρίως μέρος, ενώ η άτρακτος είναι ενωμένη με κάτι που, τουλάχιστον, θυμίζει ένα τεράστιο πέταλο. Λίγο πιο πέρα, μερικά φώτα φαίνεται να υποδεικνύουν ένα μικρότερο σκάφος ή μία βάση.

Το συνολικό μήκος του, μπορεί να φτάνει ή να ξεπερνάει τα 300 μέτρα.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε η Nicole, μαζί με τις αναλύσεις και το περίγραμμα που σχεδίασε το κανάλι και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το τι μπορεί να είναι αυτό θα δείτε: Ένα φυσικό φαινόμενο; Ένας παράξενος σχηματισμός από σύννεφα; Μία παρειδωλία; Ένα άγνωστο σκάφος τεραστίων διαστάσεων που παραπέμπει σε εξωγήινη τεχνολογία;

Oregon woman spots GIGANTIC craft in sky – Says ” Coolest thing I’ve EVER recorded!”

diadrastika.com