Ιπτάμενος Δίσκος παρακολουθούσε ένα τζιπ στη Χιλή ώσπου το γέμισε ισχυρότατο ολόλευκο φως

Ιπτάμενος Δίσκος παρακολουθούσε ένα τζιπ στη Χιλή ώσπου το γέμισε ισχυρότατο ολόλευκο φως

Στις 29 Νοεμβρίου του 1968, ένας ιπτάμενος δίσκος ακολουθούσε για πολλή ώρα ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαιναν ένας ανώτερος δημόσιος υπάλληλος και τρία άλλα άτομα, σε μια ερημική οδό της νοτίου Χιλής, σύμφωνα με δημοσιεύματα χιλιανών εφημερίδων.

Διαβάστε επίσης: Έλαβαν σήμα SOS από αεροπλάνο στο Μεξικό στην θέα UFOs, τα ραντάρ τρελάθηκαν και το σκάφος απέκτησε ζημιές που κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει

Ο Τίτο Μοράλες, ο οποίος ήταν γραμματέας Επάρχου στη Χιλή, ισχυριζόταν ότι ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο πετούσε χαμηλά, πάνω από το τζιπ με το οποίο ταξίδευε στην επαρχία Παράλ, μαζί με τον οδηγό, μια υπάλληλο και τον γιο του Επάρχου.

Διαβάστε επίσης: Το UFO που επιτέθηκε σε ένα χωριό καταστρέφοντας σπίτια, δέντρα, δρόμους και αφήνοντας νεκρούς

Ο Τίτο Μοράλες δήλωσε:

«Το εσωτερικό του τζιπ φωτίστηκε με ένα ισχυρότατο, ολόλευκο φως, το οποίο μας τύφλωσε. Ο οδηγός μας, φανερά τρομοκρατημένος, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αλλά ο ιπτάμενος δίσκος εξακολουθούσε να μας ακολουθεί. Μόλις το αυτοκίνητο πλησίασε σ’ ένα πρατήριο βενζίνης, η μυστηριώδης πτητική μηχανή ανυψώθηκε απότομα και χάθηκε από το οπτικό μας πεδίο».

Διαβάστε επίσης: Ο τραυματισμός ενός άντρα από μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο που έφτασε στις αμερικανικές δικαστικές αίθουσες

Γιατί, άραγε, ο ιπτάμενος δίσκος στη Χιλή παρακολουθούσε για τόση ώρα το τζιπ; Οι θεωρίες έκαναν λόγο για σενάρια απαγωγής των επιβατών, που όμως δεν ολοκληρώθηκε.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 30/11/1968

strangepress.gr

loading...