Οι κρυμμένες ανωμαλίες της Ανταρκτικής και η πιθανή σύνδεσή τους με την Ατλαντίδα ή διαστρικούς επισκέπτες

Οι κρυμμένες ανωμαλίες της Ανταρκτικής και η πιθανή σύνδεσή τους με την Ατλαντίδα ή διαστρικούς επισκέπτες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Ανταρκτική είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον κόσμο. Μίλια και μίλια πάγου κρατούν θαμμένα μυστικά και θαύματα κάτω από τα ψυχρά βάθη τους, σύμφωνα με τον συγγραφέα Brad Olsen και άλλα παρόμοια μυαλά που υποστηρίζουν τέτοιες υποθέσεις εδώ και δεκαετίες.

Τώρα, καθώς οι επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών στον πλανήτη, κάνουν σιγά-σιγά τους πάγους να λιώνουν, κάποια πράγματα γίνονται αντιληπτά και παρακολουθούμε έναν πρωτοφανή κόσμο ανακαλύψεων που φαίνεται να δείχνουν το αληθινό “πρόσωπο” της Ανταρκτικής, όπως το υποψιάζονταν οι περισσότεροι θεωρητικοί ερευνητές.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω ο Brad Olsen εξερευνά τις πιθανότητες για κάποιες “ανακαλύψεις”, όπως οι λεγόμενες “πυραμίδες” και άλλες δομές που δίνουν στο μάτι και τον εγκέφαλο τροφή για να υποθέσουν ότι πρόκειται για αρχιτεκτονικά στοιχεία τα οποία ενδεχομένως κάποιος πολύ αρχαίος πολιτισμός, ίσως, άγνωστος σε εμάς, τα κατασκεύασε, επίσης για άγνωστους λόγους.

Αυτές οι πιθανές “κατασκευές” βρέθηκαν για κλιματολογικούς λόγους κάτω από πυκνούς πάγους, καθώς μόλις πρόσφατα, επιστήμονες υιοθετούν την άποψη ότι κάποτε η Ανταρκτική είχε θερμότερο κλίμα και δεν ήταν καθόλου στην “κατάψυξη”.

Άραγε, θα μπορούσε η Ανταρκτική να είναι τα απομεινάρια της χαμένης ηπείρου της Ατλαντίδας; Υπάρχουν στοιχεία για τους αρχαίους ανθρώπους ή τους πιθανούς διαστρικούς εξερευνητές που βρέθηκαν εκεί;

Μπορεί η Kayona, να είναι η αρχαία πόλη κάτω από την Ανταρκτική, μία πραγματικότητα και όχι απλά ένας θρύλος;

Ο Μπραν διερευνά αυτές, καθώς και πολλές άλλες θεωρίες σε όλη τη διάρκεια του βίντεο που ακολουθεί για τις κρυμμένες ανωμαλίες της Ανταρκτικής. Και τι γίνεται με την δομή που θυμίζει εξωγήινο προσώπο;

Hidden Anomalies of Antarctica – Massive Structures, Pyramids and Lost Civilizations

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

https://youtu.be/L9iQ4BWuRMA

diadrastika.com