Οι Simpsons προέβλεψαν την ομιλία της Greta Thunberg για την αλλαγή του κλίματος το 2007, σύμφωνα με ισχυρισμούς

[06/10/2019 - 09:38]

Οι Simpsons προέβλεψαν την ομιλία της Greta Thunberg για την αλλαγή του κλίματος το 2007, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Όλες αυτές οι παράξενες ιστορίες που κυκλοφορούν για την σειρά κινουμένων σχεδίων “The Simpsons”, αποκτούν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον καθώς σε αρκετές περιπτώσεις μοιάζουν να περιγράφουν ένα γεγονός στο μέλλον αρκετά χρόνια πριν συμβεί. Ή τουλάχιστον έτσι φαντάζονται που τα δημιουργούν αυτές τις θεωρίες.-d-

Οι δημιουργοί του Springfield βλέπουν πάλι μεσα απο την κρυστάλλινη σφαίρα τους.

Οι Simpsons πρόεβλεψαν και πάλι το μέλλον μεσα από ένα βίντεο από την ταινία του 2007 που έδειξε την Λίζα Σίμπσον, να δινει σχεδόν την ίδια ακριβώς ομιλία για την αλλαγή του κλίματος όπως και η Greta Thunberg.

Τη Δευτέρα (23 Σεπτεμβρίου), η Γκρετα Thunberg έδωσε μια συναισθηματική ομιλία στα Ηνωμένα Έθνη όπου κατηγορησε τους ηγέτες του κόσμου για την αδράνεια τους στην αλλαγή του κλίματος.

Ανακαλυψαμε ένα κλιπ της Lisa από τα κινουμενα σχεδια The Simpsons που προσπαθεί να σώσει το Springfield από τους κινδύνους της περιβαλλοντικής καταστροφής.

Σε μια βασική αλληλουχία, η Lisa δίνει μια ομιλία στους συμμαθητές της για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο Σπρίνγκφιλντ σε 50 χρόνια, εκτός αν γίνει κάτι για να αποφευχθεί η αναπόφευκτη ζημιά από την αλλαγή του κλίματος. Το κλιπ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, είναι εντυπωσιακά παρόμοιο με την ομιλία που έδωσε ο Thunberg αυτήν την εβδομάδα, όπως διαβάζουμε στο katohika.gr

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Environment Related Despair

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ