Γιγαντιαίος ιπτάμενος δίσκος στην Κόστα Ρίκα; Ένα Σημείο των Καιρών, ή ένα σύννεφο καταιγίδας; (video)

Γιγαντιαίος ιπτάμενος δίσκος στην Κόστα Ρίκα; Ένα Σημείο των Καιρών, ή ένα σύννεφο καταιγίδας;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία “υπερφυσική θέαση” έλαβε χώρα στον ουρανό της Κόστα Ρίκα που, η αλήθεια είναι τρόμαξε αρκετούς από όσους το είδαν, αλλά οι γνώμες διχάζονται για το τι ακριβώς είναι…

Γιγαντιαίος ιπτάμενος δίσκος; Ένα Σημείο των Καιρών; “Κάτι άλλο”; Ή ένα σημάδι του Θεού;

“Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο”, “Κοιτάξτε τον ουρανό, είναι απολύτως σαν ένα σημάδι του Θεού”, “Είναι όπως ο Κύριος θα έρθει μέσα από αυτά τα σύννεφα” είναι μόνο μερικά από τα πρώτα λόγια που ακούγονται στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

Αρκετοί έσπευσαν να πουν την γνώμη τους σχετικά με αυτό το φαινόμενο στον ουρανό. Ανάμεσα σε πολλές από τις δημοφιλέστερες εξηγήσεις είναι η περίπτωση του να κρύβεται ένας μεγάλος ιπτάμενος δίσκος μέσα σε ένα σύννεφο που έχει διατηρήσει την “στρογγυλάδα” της ατράκτου του!

Η άλλη αιτιολόγηση είναι ότι πρόκειται για ένα θεϊκό σημάδι. Ωστόσο, αρκετοί έσπευσαν να εξηγήσουν πως στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στη Νότια Αμερική.

Σύμφωνα με διάφορες μαρτυρίες, πρόκειται απλά για ένα τεράστιο σύννεφο καταιγίδας. Μερικές φορές κάνουν ακριβώς που βλέπετε σε αυτό το βίντεο. Οι καταιγίδες, όμως, που φέρνουν τελικά μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικές.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να το δείτε:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Something strange brewing in the clouds, Witness says ‘Sign of God’ Costa Rica (Disclose Screen)

diadrastika.com

loading...