Ο Τέσλα, η ελεύθερη ενέργεια και η σύνδεσή τους με τις πυραμίδες της Αιγύπτου

Ο Τέσλα, η ελεύθερη ενέργεια και η σύνδεσή τους με τις πυραμίδες της Αιγύπτου

Ανεξάρτητοι ερευνητές από ολόκληρο τον κόσμο προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο Τέσλα. Ο λαμπρός φυσικός Νίκολα Τέσλα είχε βρει το κλειδί για την ελεύθερη ενέργεια.

Δυστυχώς όμως σήμερα δεν χρησιμοποιούμε ελεύθερη ενέργεια. Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι όλες οι σύγχρονες τηλεπικοινωνίες και όλα τα καθημερινά τεχνολογικά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε, ανήκουν στον λαμπρό επιστήμονα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλη η σύγχρονη τεχνολογία βασίζεται σε αυτόν, όπως αναφέρει το el.gr

Διαβάστε επίσης: Η Απαγορευμένη Συνέντευξη του Νίκολα Τέσλα. Ήταν Κρυμμένη για 116 χρόνια

Ανεξάρτητοι ερευνητές προσπαθούν να συνδέσουν τον Τέσλα με τις πυραμίδες της Αιγύπτου οι οποίες πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με την τροφοδοσία ενέργειας από τα άστρα και ότι οι αναλογίες τους είναι 100% υπολογισμένες. Δένουν τις πυραμίδες με την προτίμηση που έδειχνε ο Τέσλα στους αριθμούς 3 6 9 τους οποίους θεωρούσε το κλειδί του σύμπαντος.

Διαβάστε επίσης: Νίκολα Τέσλα: «Αν Γνωρίζατε το Μεγαλείο των Αριθμών 3, 6 και 9, τότε θα είχατε το ΚΛΕΙΔΙ του Σύμπαντος»

Το βίντεο που ακολουθεί δεν έχει τα πάντα σωστά αλλά αξίζει να το δείτε γιατί αποτελεί μια πολύ καλή προσπάθεια. Παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, σύμφωνα με το el.gr

Διαβάστε επίσης: Ο Νίκολα Τέσλα είχε δίκιο! Βρήκαμε την Μαγική Συχνότητα. Ίσως, η ανακάλυψη του «αιώνα»

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Nikola Tesla – Limitless Energy & the Pyramids of Egypt

loading...