Θόλο με τεράστια ορθογώνια παράθυρα στον πλανήτη Άρη, ισχυρίζεται ότι εντόπισε ερευνητής

Θόλο με τεράστια ορθογώνια παράθυρα στον πλανήτη Άρη, ισχυρίζεται ότι εντόπισε ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ανεξάρτητος ερευνητής παράξενων ανωμαλιών για τον πλανήτη Άρη, κυρίως, από το κανάλι ArtAlienTV του YouTube, ισχυρίζεται ότι έχει εντοπίσει έναν θόλο με παράθυρα!

Έναν τεράστιο λόφο ανάμεσα σε άλλους, ή μάλλον έναν “θόλο”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “με τεράστια ορθογώνια παράθυρα στον Άρη στο Όρος Sharp”, υποστηρίζει ότι έχει εντοπίσει μέσα από τις επίσημες φωτογραφίες της NASA, όπου οι σύνδεσμοι που οδηγούν σε αυτές δίνονται στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το κανάλι, η βάση του θόλου υπολογίζεται να είναι χιλιάδες πόδια μεγάλη, ενώ τα τεράστια παράθυρα μπορούν να φανούν καθαρά τόσο στην πρωτότυπη εικόνα, όσο και στις εικόνες που επανασχεδιάζει για να τις επισημάνει, στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

Όλα αυτά, συμβαίνουν μέσα στον κρατήρα Gale.

Άραγε, μπορεί να είναι ένας φυσικός γεωλογικός σχηματισμός που δίνει την λανθασμένη εντύπωση να έχει παράθυρα; Ή μήπως πραγματικά, είναι ένας θόλος με παράθυρα, όπως ισχυρίζεται ο ερευνητής στο κανάλι του; Εσείς τι νομίζετε;

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε το βίντεο όπου μας δείχνει αυτά που έχει να μας πεις, αλλά και να κατευθυνθείτε στις αυθεντικές φωτογραφίες της NASA προκειμένου, αν θέλετε, να τις εξερευνήσετε σε προσωπικό επίπεδο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Giant Dome Found on MARS has WINDOWS – Monolithic Bunker Structure – ArtAlienTV

loading...