Γυναίκα ισχυρίζεται ότι απήχθη από εξωγήινους το 1947 στην Ισπανία, την ίδια εποχή με το περιστατικό Ρόσγουελ

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι απήχθη από εξωγήινους το 1947 στην Ισπανία, την ίδια εποχή με το περιστατικό Ρόσγουελ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Περίπου εβδομήντα χιλιόμετρα χωρίζουν την πόλη της Murcie από το Jumilla της Ισπανίας. Είναι σε αυτή την πόλη που το 1947, ένα μικρό κορίτσι που ονομαζόταν Prospera Muñoz απήχθη από μυστηριώδη ανθρωποειδή εξωγήινα όντα. Αυτή είναι η πρώτη περίπτωση απαγωγής που καταγράφηκε στην Ισπανία.

Η Prospera, μόλις οκτώ χρονών τότε, και η αδελφή της Anita, βρίσκονταν στην εξοχική κατοικία του θείου τους σε έναν οπωρώνα στη Jumillana.

Ο θείος εργαζόταν στον αμπελώνα, αλλά δίπλα στην πόρτα του σπιτιού ήταν ο σκύλος σωστός φύλακας πάντα έτοιμος. Εκείνη τη μέρα, η Prospera και η αδελφή της περίμεναν με ανυπομονησία την άφιξη του πατέρα τους, ο οποίος πάντα τους έφερνε ωραία δώρα.

Η Prospera κοιτούσε ανυπόμονα από το παράθυρο για την άφιξη του πατέρα της. Κάποια στιγμή είδε ένα περίεργο αντικείμενο να πλησιάζει το σπίτι. Αυτό που εντυπωσίασε πολύ την Prospera είναι ότι αυτό το αντικείμενο δεν ερχόταν κατά μήκος του δρόμου, αλλά μέσα από τους αμπελώνες.

Το κορίτσι σκέφτηκε ότι ήταν ο πατέρας της που είχε έρθει με μια ομάδα κυνηγών. Το αντικείμενο σταμάτησε και δύο άνδρες βγήκαν έξω. Η Άνιτα έκλεισε γρήγορα τα παράθυρα και τις πόρτες όπως είχε προειδοποιήσει να κάνουν ο πατέρας τους αν έβλεπαν κάποιον ξένο να πλησιάζει, αλλά δεν είχε χρόνο για να προλάβει, καθώς δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι από την πόρτα.

Οι δύο άντρες είχαν μια απόλυτα φυσιολογική εμφάνιση ανθρώπου, εκτός από τα μάτια τους, τα οποία “ήταν μαύρα και πολύ διαπεραστικά”. Ένας από αυτούς ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Η Anita του το πρόσφερε, αλλά ο περίεργος “άνθρωπος” ούτε που το το άγγιξε.

Στην συνέχεια, οι δύο άντρες άρχισαν να θέτουν ερωτήσεις στις μικρές κοπέλες. Η Prospera δεν μπόρεσε να πει με σιγουριά αν ήταν μια τηλεπαθητική ή λεκτική συνομιλία, ωστόσο μπορούσαν να κατανόησαν οι μεν του δε, τέλεια.

Ο ψηλότερος από αυτούς έδειχνε πως ενδιαφερόταν για ένα ημερολόγιο που κρεμόταν στον τοίχο με τις φάσεις του φεγγαριού, αλλά στη συνέχεια ρώτησε τον συνεργάτη του:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Θα ζουν πάντα όταν…;”

Η Prospera δεν θυμάται την υπόλοιπη πρόταση. Πάντως, ο επισκέπτης απάντησε αρνητικά στον συνεργάτη του.

Ήταν τότε που και οι δύο ξένοι άρχισαν να μιλάνε ο ένας στον άλλο. Η Prospera θυμάται τέλεια αυτό που είπε ο ένας στον άλλο:

“Επισκέπτης 1: Ποια από τις δύο θα σε ενδιέφερε;

Επισκέπτης 2: Αυτή, αποκρίθηκε ο άλλος δείχνοντας την Prospera.

Επισκέπτης 1: Γιατί;

Επισκέπτης 2: Γιατί έχει περισσότερη νοημοσύνη … (η Prospera δεν θυμάται ακριβώς τη λέξη).

Επισκέπτης 1: Και θα τα θυμούνται όλα αυτά;

Επισκέπτης 2: Μόνο όταν θα ολοκληρωθούν τριάντα χρόνια ή και περισσότερα.

Επισκέπτης 1: Και θα θυμάται τα άλλα γεγονότα;

Επισκέπτης 2: Μόνο εάν το επιθυμεί.

Επισκέπτης 1: Και πώς μπορεί να το επιθυμήσει;

Επισκέπτης 2: Υποβάλλοντας τον εαυτό της σε ύπνωση.

Επισκέπτης 1: Θα το κάνει;

Επισκέπτης 2: Ναι, γιατί η περιέργειά της θα είναι πολύ μεγάλη. “

Μετά από αυτή την αινιγματική συζήτηση, οι δύο άνδρες έφυγαν βιαστικά από το σπίτι. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένα έντονο φως εισβάλλει στο χώρο.

Λίγο αργότερα, ο θείος που εργαζόταν στον αμπελώνα έφτασε ασθμένοντας στο σπίτι, χλωμός και με ξεκάθαρα τα σημάδια της αγωνίας στο πρόσωπό του.  Το σκυλί, το όνομα του οποίου ήταν Liborio, βρισκόταν στο έδαφος, σε κατάσταση λήθαργου, ενώ υπό κανονικές συνθήκες, θα είχε σηκώσει τον κόσμο στο ποδάρι με τα γαβγίσματά του, αλλά “κάτι” το εμπόδισε.

Είπε στα κορίτσια ότι φοβήθηκε πολύ όταν είδε ένα είδος “αεροπλάνου” να απογειώνεται πάνω από το σπίτι και έτρεξε γρήγορα κοντά τους.

Όταν έπεσε η νύχτα, όλοι κοιμήθηκαν. Χωρίς να ξέρει πώς, η Prospera ξύπνησε την αυγή και είδε έναν άντρα να την κοιτάζει έξω από το παράθυρο. Στην πόρτα του δωματίου υπήρχαν τρεις άλλοι. Μεταξύ αυτών ήταν εκείνος που την είχε επισκεφτεί με την αδελφή της, εκείνο το πρωί.

Αυτός ο άνθρωπος την κάλεσε να τους ακολουθήσει και η Prospera, με μεγάλη ηρεμία το έκανε και άφησε το σπίτι. Το μικρό κορίτσι πήγε με τους δύο άνδρες μέσα από ένα μεγάλο φως. Της φάνηκε, επίσης, ότι είδε μια εντελώς ανθρώπινη εμφάνιση γυναίκας που την πήρε στην αγκαλιά της και την έφερε μέσα από μια δέσμη φωτός στο εσωτερικό ενός σκάφους.

Την επόμενη μέρα, η Prospera ξύπνησε δίπλα στην αδελφή της Anita στο δωμάτιό της, αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα από όσα είχαν συμβεί.

Χρειάστηκαν 30 χρόνια για αυτή την γυναίκα πια, που είχε περάσει από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, για να θυμηθεί αυτό το γεγονός.

Στην συνέχεια, η Prospera ζει μια ειρηνική ζωή, όπως κάθε άλλη γυναίκα, με ένα γάμο, κάνοντας παιδιά και βλέποντας τα εγγόνια της να μεγαλώνουν.

Αυτή είναι η πρώτη περίπτωση απαγωγής που καταγράφηκε ποτέ στην Ισπανία και εκείνο που κάνει εντύπωση και τραβάει την προσοχή, είναι το γεγονός πως το 1947 που συνέβησαν όλα αυτά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Prospera, συνέβη και το αμφελγόμενο περιστατικό του Ρόσγουελ.

Άραγε, μπορεί αυτά τα δύο περιστατικά να έχουν κάποια σχέση; Πόσα άλλα περιστατικά μπορεί να συνέβησαν το 1947 για τα οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα;

diadrastika.com