Α.Λεούση: Οι προβλέψεις στα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 19 και 20

[19/10/2019 - 08:04]

Α.Λεούση: Οι προβλέψεις στα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 19 και 20

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 19 και 20 Οκτωβρίου! Επίσης, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για το Σάββατο 19/10 και την Κυριακή.

της Άντας Λεούση >Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Συγκεντρωθείτε και μη βιαστείτε να προβείτε σε ρίσκα του οικονομικού σας τομέα. Πλησιάστε ανθρώπους που σας αγαπούν με χαμόγελο και περιορίζοντας λόγια που θα τους δυσαρεστήσουν.

Ρίξτε μια ματιά στα τελευταία νέα

ΤΑΥΡΟΣ: Ο εργασιακός φόρτος που έχετε είναι πραγματικά μεγάλος και εξουθενωτικός. Επειδή θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε όταν το απαιτήσει η εργασία σας. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας φροντίζοντας τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τρόπους που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ευπαρουσίαστοι και προσιτοί στους άλλους. Σκεφτείτε προσεκτικά τις αλλαγές που έχετε υπόψη, χωρίς να παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ: Δείξτε μεγαλύτερη επιείκεια προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Συγχωρήστε τους κάποια λάθη και μην τα εκμεταλλεύεστε για να ανεβάζετε τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευθείτε τις εμπνεύσεις σας και δείξτε στους ανώτερους σας ότι έχετε τις ικανότητες που ζητούν και άλλες τόσες που δεν ξέρουν ή δεν έχουν παρατηρήσει.

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε δυναμικά για να μη σας σταματήσει κανείς σε αυτά που αποφασίζετε να κάνετε. Το πρώτο σας βήμα, θα χαρακτηρίσει τη δημιουργική σας περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζητήστε τις αιτίες των κρυφών σας φόβων που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε σε μία σχέση και μετατρέψτε τις σε επιθυμίες για να τους ξεπεράσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις. Ευτυχώς η διάθεσή σας θα αλλάξει γρήγορα προς όφελος της προσωπικής σας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη γυρνάτε στο παρελθόν και αναλώνετε το χρόνο σας σκεπτόμενοι για το αν μια συναισθηματική σας σχέση που έχει τελειώσει, αν μπορεί να αναβιώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε καλύτερα με τις φιλοδοξίες που έχετε, οι οποίες μπορούν άνετε να μεταβληθούν σε δυνατότητες και τα θετικά θα είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά.

ΙΧΘΥΣ: Η θετική διέξοδος των καταπιεσμένων συναισθημάτων σας, θα περιορίσει την αρνητικότητα που είχατε μέχρι τώρα στο να προσεγγίζετε τη ζωή με τις δυσκολίες της.

oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ