Α.Λεούση: Ζώδια προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 21/10

[21/10/2019 - 07:28]

Α.Λεούση: Ζώδια προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 21/10

Η αγαπημένη αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια, της σημερινής ημέρας! Επιπλέον, προτείνουμε να δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 21/10.

της Άντας Λεούση >Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να έρθετε στη πραγματικότητα απ’ το να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά χωρίς τσακωμούς και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μερικά άστοχα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας μπορούν να διορθωθούν. Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες για να βρείτε υποστηρικτές και συμμάχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε το σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις, καθώς η αντιφατικότητα μπορεί να μπερδέψει ή να δυσχεράνει την πρόοδό σας. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ: Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του συντρόφου σας θα σας δώσουν καινούριες εκκινήσεις. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε πηγές εισοδημάτων. Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης της επαγγελματικότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε. Εντείνετε τις προσπάθειες για να καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν. Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα, αλλά ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια, θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας. Στην παρούσα κατάσταση μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία θα μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχολούμενοι μόνιμα με τη μανία της λεπτομέρειας χάνετε το χρόνο σας. Οι ικανότητες που έχετε σε συνδυασμό με τις αρετές σας, θα σας επιτρέψουν να βγάζετε σωστά συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί κατά πολύ και χρειάζεται να δείξετε υπομονή και προσπάθεια. Η σημερινή μέρα θα σας δώσει καλές προοπτικές για συνεργασίες και συμφωνίες.

ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε. Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να κολλάτε στην τελειομανία σας.

oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ