3 ζώδια που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο χαρούμενη

3 ζώδια που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο χαρούμενη

Η ζωή για κάποιους από εμάς είναι μουντή. Αντίθετα, υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο χαρούμενοι και ζωντανοί, όσο και οι χαρούμενες ζωηρές πινελιές σε έναν πίνακα της Φρίντα Κάλο.

Δίδυμος

Το παιδί αυτό αλλάζει διαθέσεις και ορέξεις που νιώθεις σαν να είσαι πάνω σε ρόλερ κόστερ. Είναι έξυπνος, ενδιαφέρον τύπος και αισιόδοξος -κατά κύριο λόγο-. Αν ο χαρακτήρας του ήταν κάτι χειροπιαστό θα ήταν σύννεφο, τη μια ολόλευκο και φωτεινό την άλλη γκρι και βαρύ.

Τοξότης

Έχει κόκκινα γυαλιά με την οποία αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Αν και είναι εγωιστής θα φέρει φως και αισιοδοξία στη ζωή σου χωρίς καν να το προσπαθήσει. Αυτό που εκπέμπει είναι τόσο ιδιαίτερο και ζωντανό που δεν σε αφήνει ποτέ να βαριέσαι. Αν μπορούμε να παρομοιάσουμε με κάτι όλο αυτό που συμβαίνει θα ήταν με ιπτάμενο δίσκο. Είναι ένας διαλαξιακός μύθος.

Ιχθύς

Ρομαντικός. Θα σου τα βάψει όλα σε τόνους του παστελ. Είναι καλλιτέχνης. Αν η ψυχή του ήταν κάτι χειροπιαστό, θα ήταν μοτσαρτίνι, ένα γλύκισμα δηλαδή με ζαχαρόπαστα. Μια λαχταριστή ζωή με παστελ αποχρώσεις, μόνο μια λέξη γεννά στο κεφάλι μας “παστελίσιους”.

marieclaire.gr

loading...