Αφύπνιση και Φώτιση: Χρονοδιάγραμμα μέχρι τον Ιανουάριο 2020

Αφύπνιση και Φώτιση: Χρονοδιάγραμμα μέχρι τον Ιανουάριο 2020

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, έχουμε φτάσει σε μία στιγμή που πολλοί από εσάς περιμένατε, και ζητήσατε, για πολλές ζωές. Υπάρχει ένα κύμα Κοσμικού Φωτός που πλησιάζει τον Πλανήτη σας το οποίο θα ενεργοποιήσει μία «Μεγάλη Αφύπνιση» στη Γη.

Ακόμα και τώρα, πολλοί από εσάς έχουν νιώσει αυτό το κύμα καθώς άρχισε να πλησιάζει κατά την Φθινοπωρινή (September) Ισημερία (Equinox). Αυτή η ενέργεια είναι τόσο έντονη που προκαλεί φυσικά συμπτώματα σε πολλούς καθώς το σώμα σας ζητά να ενσωματώσει και να ισορροπήσει.

Αυτή η αυξανόμενη ενέργεια θα γίνει αισθητή στην Πύλη 10:10 στις 10 Οκτωβρίου, και θα συνεχίσει να εντείνεται στην Μέγιστη 11:11 Αστρική Πύλη στις 11 Νοεμβρίου. Μετά θα συνεχίσει στην 12:12 στις 12 Δεκεμβρίου και στην 21:12 στις 21 Δεκεμβρίου (Ηλιοστάσιο) και θα τερματιστεί στις 12 Ιανουαρίου (1:12:2020) όταν ο Κρόνος και ο Πλούτων κινούνται σε συνδυασμό στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Σε κάθε ένα από αυτά τα σημαντικά συναφή σημεία, θα αποκαλυφθεί περισσότερο το Νέο Θεϊκό Αρσενικό. Θα είναι το Θεϊκό Αρσενικό που θα δείξει τον δρόμο για την δημιουργία νέων δομών για τη Νέα Γη. Αυτός είναι ο ρόλος του Θεϊκού Αρσενικού, να δημιουργήσει δομή για την ροή την Θεϊκής Σοφίας την Θεϊκή Θηλυκή Ουσία της Σοφίας και του Φωτός. Θα υπάρξει πράγματι μία δυνατή, έντονη και αλλαγή που προκαλεί δέος σε πολλά επίπεδα.

10:10 : Μύηση – έναρξη στο “Χρονοδιάγραμμα της Μεγάλης Αφύπνισης” στη σπείρα του χρόνου

Η μεγάλη αναταραχή που τόσοι πολλοί από εσάς έχετε ήδη αρχίσει να νιώθετε, είναι η εγκαθίδρυση και η ενεργοποίηση του «Χρονοδιαγράμματος της Μεγάλης Αφύπνισης» για τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Όταν ενεργοποιείται ένα νέο ισχυρό χρονοδιάγραμμα, τα άλλα εναλλακτικά χρονοδιαγράμματα καταρρέουν και εξαφανίζονται.

Στις 10 Οκτωβρίου, στην 10:10, θα ξεκινήσει αυτό το Κύμα της Αφύπνισης και θα αρχίσει η διαδικασία της εμφάνισης μιας καινούργιας ομάδας ψυχών που θα ενωθεί με την διαδικασία της Πλανητικής Αφύπνισης και θα επιταχύνει την εκδήλωση της Νέας Γης.

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει «κύματα σοκ» στον ιστό του Χωροχρόνου που μπορεί να προκαλέσουν φυσικά συμπτώματα. Αλλά να ξέρετε, Αγαπημένοι, ότι τα χρονοδιαγράμματα που κλείνουν και ενεργοποιούν καινούργια χρονοδιαγράμματα (χρονικές σπείρες) είναι μια δραστηριότητα που αναλαμβάνεται με πνευματική και συλλογική συναίνεση, καθώς είναι για το ύψιστο καλό της Γης αυτή την περίοδο.

Καθώς ενεργοποιείται το επόμενο τμήμα του Χρονοδιαγράμματος, αυτά τα «κύματα σοκ» μπορεί να ενταθούν. Θα είναι αυτά τα εντατικά κύματα των Κωδικών του Διαμαντένιου Φωτός, των Κωδικών της Χρυσής Χριστικής Συνειδητότητας και των συχνοτήτων της Θεϊκής Καρδιάς από τα Αγγελικά και Αστρικά Έθνη που θα σημάνουν την έναρξη αυτής της «Μεγάλης Αφύπνισης» στη Γη.

Οι Πρώτες Νύξεις της «Μεγάλης Αφύπνισης»

Καθώς αυτό το καινούργιο Χρονοδιάγραμμα αρχίζει να ενεργοποιεί τις «μυήσεις του Φωτός», θα υπάρξουν δύο επίπεδα Γεγονότων. Στο πρώτο επίπεδο, εκείνοι από εσάς που δείχνουν τον δρόμο και είναι ήδη αφυπνισμένοι θα κληθούν και θα «προωθηθούν» σε ευρύτερα και μεγαλύτερα επίπεδα υπηρεσίας στον Πλανήτη. Στο δεύτερο επίπεδο, πολύ «συνηθισμένοι» άνθρωποι θα αφυπνιστούν ξαφνικά και θα νιώσουν αποπροσανατολισμένοι και σοκαρισμένοι καθώς η αντίληψη τους για την Πραγματικότητα άλλαξε ριζικά, σχεδόν μέσα σε μία νύχτα.

Η δεύτερη μεγάλη ομάδα των «αφυπνισμένων» θα χρειαστεί εσάς, το πρώτο επίπεδο εκείνων που δείχνουν τον δρόμο, να τους οδηγήσετε μέσα από αυτή την διαδικασία. Σύμφωνα με τα Συμβόλαια της Ψυχής σας, αυτός είναι ο σκοπός που επιλέξατε για να είστε στη Γη αυτή την περίοδο.

Αγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, δεν είναι ώρα να κάνετε πίσω ή να σκέφτεστε «μικρόψυχα». Είναι η ώρα να σηκωθείτε πάνω και να είστε τα Ενδυναμωμένα Όντα και οι Ηγέτες της Κοινωνίας που είστε. Καθώς είστε διαθέσιμοι για ευρύτερη υπηρεσία ως Δάσκαλος ή Θεραπευτής, το Πνεύμα θα οδηγήσει εκείνους που σας έχουν ανάγκη. Καθώς δουλεύετε μαζί τους, θα είναι επίσης καλό να θυμάστε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζετε και τον εαυτό σας και την δική σας διαδικασία.

Καθώς οι νέο-αφυπνισμένοι μετατοπίζονται στο Καινούργιο Χρονοδιάγραμμα/Σπιράλ της Νέας Γης, θα νιώθουν φυσικά, νοητικά και συναισθηματικά συμπτώματα που θα μοιάζουν με κάποιο είδος «κατάρρευσης», διότι αυτή είναι στην πραγματικότητα η διαδικασία της κατάρρευσης που κάνει το παλιό ώστε να μπορέσει να αναδυθεί το καινούργιο. Τα παλιά συστήματα στήριξης τους στο παλιό χρονοδιάγραμμα θα έχουν καταρρεύσει και θα νιώθουν σαν να «πέφτουν» σ’ ένα κενό ανυπαρξίας. Το δικό σας έργο θα είναι να είστε το Φως που τους οδηγεί ν’ αγκυροβολήσουν στα πλέγματα της Νέας Γης και να βρουν την Οικογένεια της Ψυχής τους ή της Φυλής τους σ’ αυτή την καινούργια ΧωροΧρονική Πραγματικότητα.

Όσοι από εσάς ανήκετε στο πρώτο επίπεδο, στο πρώτο κύμα αφύπνισης, θα ανακαλύψετε ότι λαμβάνετε νέες αντιλήψεις και νέα δώρα θεραπείας. Το σύστημα του Σώματος του Φωτός σας θα επιταχυνθεί σε σημείο που θα εξερευνάτε και θα αναπτύσσετε νέες τεχνικές του Κβαντικού Φωτός και της Ηχοθεραπείας παρόμοιες μ’ εκείνες που χρησιμοποιούνται από τους Σαμάνους επαγγελματίες για να αλλάζουν και να θεραπεύουν ενέργειες και ψυχικά «τραύματα».

Οι 11:11 Μυήσεις: Αστρική Φωτιά και Αγγελικές Συχνότητες

Το 2017 στην Πύλη 11:11, ο Πλανήτης έλαβε ένα δυνατό κύμα Αγγελικών Συχνοτήτων και Κωδικών Φωτός από τους Ελοχίμ και τους Σεραφίμ. Φέτος στην 11:11 θα υπάρξει ένα άλλο δυνατό κύμα Μυήσεων του Φωτός από τα Αστρικά και Κοσμικά Συμβούλια του Φωτός. Αυτή θα είναι μία Μύηση των Κωδικών Φωτός της Αστρικής Φωτιάς που θα αυξήσει γρήγορα τις Συχνότητες στη Γη για να επιταχύνει την Αφύπνιση που λαμβάνει χώρα.

Η Πύλη 11:11 φρουρείται από τους Πλειάδειους και βρίσκεται στον ίδιο αστρολογικό άξονα με την Πύλη 5:5 του Ταύρου και του Σκορπιού, και συνδέεται με την αφύπνιση του Βούδα και με τις πνευματικές ενέργειες της Συλλογικής Επίγνωσης.

Αυτή την περίοδο, η Γη θα λάβει μία ισχυρή μετάδοση Κωδικών Φωτός της Αστρικής Φωτιάς που θα είναι μία μύηση και μία ενεργοποίηση της πρόσφατα ενεργοποιημένης Χρονικής Σπείρας της Νέας Γης.

Αυτή δεν θα ληφθεί ως ένα μοναδικό κύμα, αλλά ως μία σειρά κυμάτων που το κάθε ένα θα μεταφέρει διαφορετικούς κωδικούς ή οδηγίες από την Θεϊκή Καρδιά για να ενεργοποιήσει τη Νέα Γη στην συνειδητότητα του Συλλογικού. Αυτή την περίοδο, εκείνοι που έχουν συμφωνήσει σε επίπεδο ψυχής να αφυπνιστούν, θα δραστηριοποιηθούν από εκείνα τα κύματα και ξαφνικά θα αφυπνιστούν για να ενωθούν με αυτό το αυξανόμενο κύμα της νέας συνειδητότητας.

Όσοι από εσάς δουλεύετε με Κωδικούς του Φωτός και με την Γλώσσα του Φωτός θα ενδυναμωθείτε και θα οδηγηθείτε να «μεταφράσετε» εκείνους τους «κωδικούς» προς όφελος εκείνων στην φυλή σας και στην κοινότητα σας. Μπορεί να νιώσετε ότι οδηγείστε να ζωγραφίζετε, να σχεδιάζετε, να τραγουδάτε ή να χορεύετε αυτούς τους Κωδικούς Αστρικής Φωτιάς σε φυσική εκδήλωση.

Αυτή την περίοδο της 11:11, οι Πλειάδειοι θα είναι πολύ δραστήριοι δουλεύοντας μαζί σας για να σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε το Ανθρώπινο Αγγελικό Πρότυπο και να ενσωματώσετε την Ψυχή στην Θεϊκή Αγάπη ως απόδειξη αυτής της διαδικασίας. Ως ειδικοί στο Ανθρώπινο/Ζωϊκό και Φυτικό DNA στη Γη, θα σας οδηγούν μέσω Ενεργοποιήσεων του Κωδικού του Φωτός και Συλλογικών Ενεργοποιήσεων.

Οι Αρκτούριοι έχουν επίσης σαν αποστολή να οδηγήσουν ένα πολύ-αντιπροσωπευτκό γκρουπ που θα δουλεύει με την Γη, και θα συμπεριλαμβάνει Λύριους, Σείριους και Ανδρομέδιους. Αυτοί θα βοηθήσουν με τα συγκεκριμένα τους μέσα επικοινωνίας και σύνδεσης του Φωτός.

Στην 11:11 μπορείτε, επομένως, να νιώσετε ότι οδηγείστε να ενωθείτε με μία ομάδα ή κοινότητα για να βιώσετε τις μυήσεις των Κωδικών του Φωτός της Αστρικής Φωτιάς σαν ομάδα. Μπορείτε επίσης να νιώσετε την έλξη να επικοινωνείτε αυτούς τους κωδικούς με κάποιον τρόπο και να κρατάτε ένα αρχείο των πληροφοριών που σας δίνεται σ’ αυτούς τους κωδικούς σε ένα περιοδικό.

Τα Αγγελικά Όντα, οι Ελοχίμ και οι Σεραφίμ, θα συνεχίσουν να ενισχύουν τις μεταδόσεις των Αγγελικών Συχνοτήτων Φωτός και Χρώματος για να υποστηρίξουν αυτές τις μυήσεις και την διαδικασία Αφύπνισης γενικά.

Χρονοδιαγράμματα, ΧωροΧρόνος και Επιβράδυνση του Ρυθμού της Ζωής

Αγαπημένοι, καθώς τα κύματα των Κωδικών του Φωτός φτάνουν στη Γη, θα υπάρξει άλλη μία «επιτάχυνση» στο ΧωροΧρονικό πεδίο καθώς η συνειδητότητα αυξάνεται ξανά.

Σε πολλούς θα γίνει αυτό αντιληπτό σαν ο χρόνος να κινείται ακόμα πιο γρήγορα, και μπορεί να νιώσουν την ώθηση να προσπαθήσουν να κινηθούν ακόμα πιο γρήγορα στο φυσικό πεδίο για να συμβαδίσουν με την αύξηση της συχνότητας στον ΧωροΧρόνο.  

Αυτό δεν θα το συνιστούσαμε, Αγαπητοί, καθώς αυτό που χρειάζεται είναι να επιβραδύνετε και να αφήσετε το σώμα να ευθυγραμμιστεί με τον «φυσικό» ΧωροΧρόνο, που είναι η φυσική συχνότητα της Φύσης (Κωδικός της Θεϊκής Πηγής) στον Πλανήτη σας.

Αυτή την περίοδο στον Πλανήτη σας έχετε δύο εκφράσεις του χρόνου. Η μία είναι, όπως αναφέρθηκε, φυσικό χρόνο που κινείται σπειροειδώς σε αρμονία με το ΧωροΧρονικό πεδίο και δονείται στην συχνότητα της Θεϊκής Καρδιάς. Η δεύτερη είναι ο «τεχνητός» ή «γραμμικός» χρόνος που βασίζεται σε μηχανική ψευδαίσθηση καιχτυπάει προς τα εμπρός, αυξανόμενος πάντασε ορμή καθώς κινείται πέρα από τον φυσικό χρόνο και την ελικοειδή κίνηση του Γαλαξία.

Να γιατί είναι τόσο ευεργετικό να περνάτε χρόνο στην Φύση. Επιτρέπετε στα κύτταρα σας και στο DNA σας να συνάδουν με τον φυσικό χρόνο και να επιβραδύνονται με φυσικό τρόπο έτσι ώστε να μπορείτε να βιώνετε τις υψηλότερες συχνότητες των Κωδικών του Φωτός από την Θεϊκή Καρδιά.

Το να διαλογίζεστε και να κάνετε Τελετές στην Φύση σημαίνει να ευθυγραμμίζεστε με τον φυσικό χρόνο μέσω της συγκέντρωσης και της πρόθεσης, και αυτό θα σας βοηθήσει να ενσωματώνετε αυτούς του κωδικούς του φωτός χωρίς αδικαιολόγητη διαταραχή στο σύστημα του φυσικού σας σώματος, ή υπερδιέγερση του νευρικού σας συστήματος και του συναισθηματικού και νοητικού σας σώματος.

Ο Ρόλος του Αναδυόμενου Νέου Θεϊκού Αρσενικού

Καθώς αυτοί οι Κωδικοί του Φωτός της Αστρικής Φωτιάς λαμβάνονται από την συνειδητότητα της Θεϊκής Θηλυκής Σοφίας, το έργο του Θεϊκού Αρσενικού, ή μάλλον του Νέου Θεϊκού Αρσενικού θα είναι η δημιουργία μορφής και δομής για να εκφραστεί και να βιωθεί αυτή η καινούργια σοφία.

Σ’ αυτήν την τετράμηνη περίοδο των κυμάτων της Αστρικής Φωτιάς, οι πλανήτες Κρόνος και Πλούτων θα κινούνται ο ένας προς τον άλλον για την «ημερομηνία» του συνδυασμού τους στις 12 Ιανουαρίου 2020. Αυτή η κίνηση λαμβάνει χώρα στον οίκο του Αιγόκερω, μία αρσενική ενέργεια. Αυτός ο μαγνητικός συνδυασμός του Κρόνου (δομή) και του Πλούτωνα (Μεταμόρφωση) δημιουργεί μία δίνη για την αποσυναρμολόγηση των δομών της παλιάς αρσενικής ενέργειας και την γέννηση των μορφών έκφρασης για την Νέα Αρσενική.

Η μορφή και η δομή του Νέου Αρσενικού εμφανίζεται ήδη στην έκφραση της ευσπλαχνίας και της αγάπης για τον Πλανήτη που εκφράζεται μέσα από πολλούς νέους ανθρώπους, τα Κρυστάλλινα Παιδιά που βρίσκουν την «φωνή» τους και εκφράζουν αυτά που νιώθουν στις παλαιότερες γενεές. Σύντομα, θα ενωθούν με τα Διαμαντένια Παιδιά που θα έχουν μία ακόμα πιο δυνατή έκφραση Χριστικής συνειδητότητας του Νέου Θεϊκού Αρσενικού και την ανάγκη να προετοιμάσουν το μονοπάτι για τη Νέα Γη, που είναι η αποστολή της Ψυχής τους ως εκπρόσωποι του Διαμαντένιου Φωτός στη Γη.

Γι’ αυτό, σας ευχόμαστε ένα υπέροχο ταξίδι σ’ αυτούς τους Νέους Κωδικούς Φωτός και νέους τρόπους ύπαρξης καθώς στέκεστε στο όριο αυτού του δυνατούΣπειροειδής χρόνος νέας γης. Προχωρήστε μπροστά με εμπιστοσύνη και χαρά, γνωρίζοντας ότι αυτή είναι η ώρα που περιμένατε

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μέσω της Celia Fenn

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr

loading...