Άγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Δούκα και Κωνσταντή. Οι απειλές και ο εκβιασμός

[20/11/2019 - 12:28]

Άγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Δούκα και Κωνσταντή. Οι απειλές και ο εκβιασμός

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες καθώς ττεταμένες είναι πια οι σχέσεις του Δούκα και του Κωνσταντή ύστερα από την απόφαση του ισχυρού άντρα να «ρίξει» επαγγελματικά και κληρονομικά τον γιο του.

Οι σχέσεις του Δούκα και του Κωνσταντή δεν ήταν ιδιαίτερα καλές από τη αρχή της σειράς, καθώς ο ισχυρός άντρας δεν θεωρεί τον μεσαίο του γιο άξιο να αναλάβει ευθύνες που αφορούν το επαγγελματικό μέλλον της οικογένειας Σεβαστού και αποφασίζει να τα αφήσει όλα στον Νικηφόρο.

Η ιστορία έχουμε δει να επαναλαμβάνεται, αφού το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο παρελθόν με τον Μάρκο Σεβαστό, τον πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη, που ενώ ο Δούκας ήταν εκείνος που ασχολούταν με τα χωράφια, ωστόσο ο Μιλτιάδης ήταν ο μεγάλος κληρονόμος και το επόμενο αφεντικό…

«Θα πω ότι σκότωσες τον Γιάννο»

Παρά τους καβγάδες του Δούκα και του Νικηφόρου λόγω της απόφασης του δεύτερου να παντρευτεί την Ασημίνα Σταμίρη, στην πορεία, προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του και με αφορμή τη βοήθεια της κοπέλας να σωθεί η ζωή του, ο Δούκας αποφασίζει να δεχτεί τον γάμο τους.

Βέβαια, όλο αυτό είναι ένα σχέδιο, ώστε να μπορέσει να πάρει επιτέλους τα χωράφια της Ελένης για τη βιομηχανική ζώνη. Οι σχέσεις πλέον πατέρα και γιου φαινομενικά είναι άψογες και έτσι ο Δούκας παίρνει αποφάσεις σχετικά με τις δουλειές του.

Με τις αποφάσεις του αυτές δίνει ισχυρούς ρόλους σε Νικηφόρο και Μελέτη, αλλά ρίχνει για ακόμη μία φορά τον Κωνσταντή, ο οποίος θυμώνει αυτή τη φορά πολύ άσχημα με τον πατέρα του. Θιγμένος με τις αποφάσεις του Δούκα, υψώνει ανάστημα και απειλεί ανοιχτά πια τον ίδιο του τον πατέρα!

«Εγώ είμαι εδώ και δουλεύω στο πλευρό σου, αλλά εσύ τα αφήνεις όλα στον γιόκα σου τον χαϊδεμένο και στο πιστό σκυλί σου τον Μελέτη! Ακούς εκεί, θα γίνει τσιφλικάς και ο Μελέτης, ο φονιάς», λέει και ο Δούκας αγριεύει: «Πρόσεχε τα λόγια σου, Κωνσταντή! Μιλάς στον πατέρα σου και ό,τι θέλω εγώ αυτό θα γίνει».

Ο Κωνσταντής επιμένει: «Θα σε φοβηθώ νομίζεις; Αρκετά ανέχτηκα τις προσβολές σου! Τι θα μου κάνεις άλλο; Αν δεν αλλάξεις απόφαση, θα μάθει όλο το χωριό τι πραγματικά συνέβη στον Γιάννο και πώς πέθανε! Θα πω σε όλους πως τον σκότωσες!».

Κανείς από τους δύο όμως δεν ξέρει ότι η Αγορίτσα πίσω από την πόρτα τα έχει ακούσει όλα!

Το παρελθόν συνεχίζει να στοιχειώνει τον Δούκα, ο οποίος θυμώνει με την ασέβεια του Κωνσταντή και αρχίζει να τον χτυπάει, μέχρι που ο Νικηφόρος ακούει τη φασαρία και επεμβαίνει άμεσα να τους χωρίσει. «Πατέρα… Κωνσταντή… Σταματήστε! Πατέρα, τι κάνεις; Θα τον σκοτώσεις», φωνάζει και μπαίνει ανάμεσα να τους χωρίσει… «Τι πράγματα είναι αυτά; Τι έγινε; Απαιτώ τώρα να μάθω τι έγινε μεταξύ σας…» μιλάει σε έντονο ύφος ο Νικηφόρος.

Η Αγορίτσα σοκαρισμένη πλησιάζει την Ανέτ και της αποκαλύπτει το τρομερό μυστικό του Δούκα…

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή: TiVi Σιριαλ – youweekly.gr και logiastarata.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ