Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου μας αποκαλύπτει τι θα γίνει με την «Λενιώ» και τον «Λάμπρο» στην συνέχεια της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου μας αποκαλύπτει τι θα γίνει με την «Λενιώ» και τον «Λάμπρο» στην συνέχεια της σειράς

Καθώς προχωρά η πλοκή, η αγωνία των τηλεθεατών που έχουν δείξει ξεκάθαρα την προτίμησή τους στο σίριαλ του ΑΝΤ1, κορυφώνεται. Η Μαρία Κίτσου παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη στο TV Έθνος και αποκάλυψε τι θα γίνει στη συνέχεια με τον χαρακτήρα, που υποδύεται, αλλά και πώς θα εξελιχθεί η σχέση της «Λενιώς» με τον «Λάμπρο».

Η σκηνή που σε δυσκόλεψε μέχρι σήμερα περισσότερο ποια ήταν;

Οι πιο φαντεζί σκηνές -φόνοι, καβγάδες κ.λπ.- έχουν τη δυσκολία τους, αλλά έχουν και την αβάντα τους. Για μένα οι συναισθηματικές, οι πιο εσωτερικές στιγμές είναι πιο δύσκολες.

Άρα με τον Λάμπρο…

Η σκηνή με τα χαστούκια με τον Λάμπρο ήταν μεγάλη πρόκληση. Και πολύ συγκινητική στιγμή. Ξέσπασε η Ελένη για πρώτη φορά. Ήταν η σκηνή που με δυσκόλεψε μέχρι τώρα περισσότερο.

Η Ελένη θα μάθει τον λόγο που δεν μπορεί να είναι με τον Λάμπρο; Και πώς θα αντιδράσει;

Θα το μάθει και θα το μάθει αρκετά γρήγορα, αμέσως μόλις το μάθει ο Λάμπρος. Η σειρά είναι γρήγορη. Θα είναι τεράστιο χτύπημα και για τους δύο. Θα είναι τραγικό.

Με τον Κυπραίο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

Ο κόσμος έχει μπερδευτεί με τον ρόλο του Θωμά. Και είναι καλό. Ο Θωμάς είναι περίεργος και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας. Ο Θωμάς έχει ειλικρινή αισθήματα για την Ελένη. Πήγε στο Διαφάνι αρχικά με άλλες προθέσεις, αλλά η ζωή του τα έφερε αλλιώς. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να ερωτευτεί την Ελένη. Έχει μάθει να επιβιώνει αλλιώς. Και όλη αυτή η κατάσταση θα τον οδηγήσει σε εσωτερικές συγκρούσεις μέσα του. Είναι από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς, όπως διαβάζουμε στο efimerida.gr

loading...