Δέντρο φύτρωσε ξαφνικά μέσα σε αυτοκίνητο. Ταξίδι στο χρόνο; Τηλεμεταφορά; Έργο τέχνης; Έξυπνη φάρσα; Κάποιος μας κάνει πλάκα!

Δέντρο φύτρωσε ξαφνικά μέσα σε αυτοκίνητο. Ταξίδι στο χρόνο; Τηλεμεταφορά; Έργο τέχνης; Έξυπνη φάρσα; Κάποιος μας κάνει πλάκα!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μερικές φορές, κάποια πράγματα όπως εμφανίζονται στο διαδίκτυο μοιάζουν κάτι να σκαρώνουν και με αυτό τον τρόπο να σκαλώνουν το μυαλό οποιουδήποτε τα βλέπει. Όπως αυτό το δέντρο που φαίνεται να φύτρωσε ξαφνικά μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Ένα παράξενο βίντεο κυκλοφορεί που δείχνει ένα μυστήριο δέντρο να έχει διαπεράσει ολόκληρο αυτοκίνητο από το σασί και το κάθισμα του οδηγού ως την οροφή και παραπάνω, σαν να φύτρωσε ξαφνικά και με δύναμη υπερφυσική.

Αν και στην περιγραφή του βίντεο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το που βρίσκεται αυτό το περίεργο θέαμα, βλέπουμε πολύς κόσμος να βρίσκεται εκεί με τα κινητά του και να το βιντεοσκοπεί, σαν να πρόκειται για κάτι πραγματικά πολύ αξιοπερίεργο.

Πολλοί αναρωτιούνται αν πρόκειται για ένα εξωπραγματικό φαινόμενο που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί με παράξενες θεωρίες όπως το μάτριξ, τηλεμεταφορά σε λάθος σημείο, χρονοταξιδιώτης που βρέθηκε σε ακατάλληλη θέση προσγείωσης και πολλά άλλα.

Το πιθανότερο, όμως, είναι ότι πρόκειται για κάποιο είδος τέχνης, όπου το δέντρο, το αυτοκίνητο και το χώμα φιλοτεχνήθηκαν σε κάποιο εργαστήριο και στην συνέχεια τοποθετήθηκαν εκεί που τα βλέπουμε να τραβούν το βλέμμα κάθε περαστικού.

Όπως και να έχει, το θέαμα είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς προκαλεί έντομα το μάτι και την λογική:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Explain this to me

https://youtu.be/GtmWJ6I0sok

diadrastika.com

loading...