Ερασιτέχνης αστρονόμος εντοπίζει UFOs να «πέφτουν» από το Φεγγάρι και τα καταγράφει

Ερασιτέχνης αστρονόμος εντοπίζει UFOs να «πέφτουν» από το Φεγγάρι και τα καταγράφει

Αρκετή συζήτηση έχει προκαλέσει στο Διαδίκτυο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media και παρουσιάζει UFO να πετούν σε σχηματισμό, σαν να πέφτουν από τη Σελήνη.

Το βίντεο τραβήχτηκε από ερασιτέχνη αστρονόμο, που με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου του μαγνητοσκόπησε τα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα.

Στην αρχή του βίντεο, τρία σκοτεινά ίχνη φαίνεται σαν να πέφτουν σε τέλειο σχηματισμό σμήνους από το Φεγγάρι.

Ενώ στη συνέχεια, ακόμη 2 αντικείμενα περνούν ένα-ένα μπροστά από το φακό, με φόντο ένα εντυπωσιακό φεγγάρι, στον ορίζοντα.

Οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για ΟΥΦΟ και εξωγήινους ή άγνωστης τεχνολογίας σκάφη που πετούν, κατεβαίνοντας ή περνώντας μπροστά από το φυσικό δορυφόρο της Γης, με τις συνωμοσίες να δίνουν και να παίρνουν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βίντεο που αναρτήθηκε στις 15 Νοεμβρίου έχει συγκεντρώσεις ήδη χιλιάδες θεάσεις στο YouTube και στα υπόλοιπα social media, όπου κοινοποιήθηκε.

Οι περισσότερο συγκρατημένοι κάνουν λόγο απλά για παιχνίδια του φακού και της φωτεινότητας, πουλιά που πετούν σε σμήνος ή ακόμη και σκουπιδάκια στο φακό της κάμερας που χρησιμοποίησε για να τραβήξει το βίντεο, όπως αναφέρει το sputniknews.gr

ufo on moon from canon eos 70d with 70 300mm

loading...