Φυσική λεύκανση δοντιών με πάστα από δύο υλικά

Φυσική λεύκανση δοντιών με πάστα από δύο υλικά

Πολλές φορές η ανάγκη μας για πιο λευκά δόντια είναι επιτακτική και η αλήθεια είναι πως ενώ οι λευκαντικές οδοντόκρεμες έχουν κατακλείσει την αγορά, τα αποτελέσματα είναι αμφιλεγόμενα και κατά τους οδοντιάτρους, τα χημικά τους στοιχεία βλάπτουν ανεπανόρθωτα το σμάλτο μας.

Υπάρχει, όμως, μια ανέξοδη και φυσική λύση που κάνει το χαμόγελό μας να λάμπει αφού απομακρύνει τις χρωματικές ουσίες των τροφών, του καφέ και του καπνίσματος φυσικά, που ενοχοποιούνται για τις διχρωμίες των δοντιών μας

Θα χρειαστείς:

  • Ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα
  • Λίγο φυσικό χυμό λεμονιού

Η συνταγή είναι πολύ εύκολη καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να αναμείξουμε την μαγειρική σόδα με το χυμό λεμονιού και με το μείγμα να βουρτσίσουμε τα δόντια μας για περίπου τρία λεπτά.

Στη συνέχεια βουρτσίζουμε τα δόντια μας με τη κανονική μας οδοντόκρεμα ώστε να φύγουν όλα τα υπολείμματα σόδας και λεμονιού.

Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και άκρως φυσικό.

Και κάπως έτσι βρήκαμε ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν για να χαμογελάμε ελεύθερα στις φωτογραφίες χωρίς να κάνουμε δεύτερες σκέψεις.

Κάντε το σήμερα κι όλας…

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πηγή: belikeyou.gr και apithano.gr

loading...