Γυαλιά ηλίου: Το κολπάκι να φύγουν οι ενοχλητικές γρατζουνιές

Γυαλιά ηλίου: Το κολπάκι να φύγουν οι ενοχλητικές γρατζουνιές

Τίποτα δεν είναι τόσο ενοχλητικό όσο οι γρατζουνιές στα γυαλιά ηλίου. Όμως χρειάζεστε τα γυαλιά όταν βγαίνετε και έχει ήλιο. Περιμένετε λίγο πριν αγοράσετε καινούρια επειδή μπορείτε να αφαιρέσετε τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας εύκολα με ένα απλό προϊόν που έχετε στο μπάνιο σας.

Επιτέλους, όχι πια γρατζουνιές στα γυαλιά σας. Ένα σπέσιαλ κόλπο

Το πιο σημαντικό προϊόν που χρειάζεστε για να αφαιρέσετε τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας; Οδοντόκρεμα! Το ξέρουμε ότι ακούγεται παράξενο, αλλά είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που μπορεί να αφαιρέσει τις γρατζουνιές.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε οδοντόκρεμα χωρίς συστατικά για λεύκανση ή τρίψιμο των δοντιών. Εκτός αυτού, θα χρειαστείτε ένα πανί με μικροϊνες, όπως αυτό που καθαρίζουμε το αυτοκίνητο και μπορείτε να το βρείτε και σε οποιοδήποτε σουπερμαρκετ. Επιπλέον είναι απαραίτητο ένα μικρό μπολ με χλιαρό νερό. Βεβαιωθείτε ότι τα γυαλιά χωράνε μέσα στο μπολ.

Καταρχήν, βεβαιωθείτε ότι οι φακοί είναι εντελώς καθαροί με ένα πανί με μικροϊνες. Βγάλτε λίγη οδοντόκρεμα στο δάχτυλο σας σε μέγεθος όσο ένα μπιζέλι περίπου. Τρίψτε στην εξωτερική μεριά ενός φακού για πέντε λεπτά περίπου. Επαναλάβετε την διαδικασία και για τον άλλο φακό.

Στην συνέχεια βάλτε τα γυαλιά στο μπολ με το χλιαρό νερό. Ξεπλύνετε προσεκτικά τα υπολείμματα της οδοντόκρεμας. Στεγνώστε τα γυαλιά με ένα πανί με μικροϊνες και κοιτάξτε τους φακούς. Θα δείτε ότι οι γρατζουνιές θα έχουν εξαφανιστεί τελείως, σύμφωνα με το readbakery.com/gr

Συμβουλή: Πριν κάνετε οτιδήποτε στα γυαλιά ηλίου σας ή σε οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι όρασης που φοράτε, δοκιμάστε το παραπάνω τρικ σε ένα σημείο κάποιου παλιού εφεδρικού που έχετε και δεν χρησιμοποιείτε.

loading...