Μυστικό διαστημόπλοιο της Space Force καταγράφηκε κοντά στον ΔΔΣ ισχυρίζονται συνωμοσιογράφοι (video)

Μυστικό διαστημόπλοιο της Space Force καταγράφηκε κοντά στον ΔΔΣ ισχυρίζονται συνωμοσιογράφοι (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πρόσφατα, εμφανίστηκαν εικόνες ενός σκάφους για το οποίο υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ανήκει στην Space Force των ΗΠΑ, το οποίο περνούσε ακριβώς εκεί που οι αστροναύτες εργάζονταν έξω στο διάστημα.

Σύμφωνα με αναφορές που προέρχονται από τα ζωντανά βίντεο που λαμβάνουν χώρα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, οι κάμερες των αστροναυτών “αιχμαλώτισαν” τη στιγμή που ένα άγνωστο διαστημικό σκάφος εμφανίστηκε και φάνηκε να παρακολουθεί τους αστροναύτες κατά τη διάρκεια του διαστημικού περιπάτου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο δεν έχει να κάνει με διαστημικά συντρίμμια, ούτε με κάποιο UFO το οποίο οδηγείται και κατευθύνεται από νοήμονα εξωγήινα όντα. Υποστηρίζεται, λοιπόν, ότι ανήκει στην Space Force των ΗΠΑ.

Η Space Force των ΗΠΑ ανήκει σε έναν κλάδο της προτεινόμενης υπηρεσίας διαστημικών πολέμων των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, η οποία λέγεται πως στοχεύει στον έλεγχο των στρατιωτικών διαστημικών επιχειρήσεων.

Υπάρχουν δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί γύρω από την ύπαρξη αυτής της Διαστημικής Δύναμης, από τότε που την ανακοίνωσε επίσημα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Οι περισσότερες συγκλίνουν στην άποψη ότι, ίσως, αντιμετωπίζουμε μια προηγμένη και νέα άγνωστη διαστημική δύναμη, είτε έχει να κάνει με αντιπάλους κάποιους εξωγήινους είτε κάποιους γήινους!

Διαβάστε επίσης: Ποιοι Είναι οι “Πειρατές του Διαστήματος” που Περιμένει Γερουσιαστής για τη Δημιουργία της Space Force;

Στο βίντεο, που καταγράφηκε από έναν από τους αστροναύτες, μπορεί να δει κανείς πώς ένα παράξενο σκάφος φαίνεται να κινείται μέσα στον ουρανό κοντά στο ISS, τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, σε μια απόσταση όχι πολύ μακρινή.

Το ιπτάμενο αντικείμενο – που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί – μοιάζει με την αρχή της εισόδου του σε ένα επίμηκες σύννεφο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ωστόσο, από μια άλλη γωνία, το αντικείμενο αποκτά άλλα πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπου μπορείτε να δείτε αυλακώσεις, κινητήρες και άλλες λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν ότι είναι πιθανώς ένα προηγμένο διαστημόπλοιο.

Παρακολουθώντας λεπτομερώς μπορούμε να δούμε μαύρα παράθυρα και περιγράμματα, ωστόσο αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, οπότε είτε από κυβερνητικής πλευράς, είτε από άλλης, ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει

Το μόνο σίγουρο και ολοφάνερο είναι πως το υποτιθέμενο διαστημικό σκάφος κινείται μαζί με τον ΔΔΣ, παραμένοντας κοντά του.

Φυσικά, δεν λείπουν και όσοι εκτιμούν ότι πρόκειται για κάποιο εξωγήινο σκάφος, ενώ οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν κι αυτοί με την σειρά τους, ότι η φαντασία των ανθρώπων είναι μεγάλη.

Όπως και να έχει, ό,τι και να είναι το περίεργο αντικείμενο, καταγράφηκε και μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οπότε και θα μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό:

RARE Video Footage of “Alien Space Craft” WATCHING ISS Astronaut! WHO are they?

Nave de la FUERZA ESPACIAL Observada Desde la ISS

diadrastika.com