Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11 έως 17 Νοεμβρίου

[11/11/2019 - 11:29]

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11 έως 17 Νοεμβρίου

του Χρήστου Άρχου >Αστρολόγος

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά μας η οποία κρίνεται θετική και μας βοηθά να αποκαταστήσουμε τα κενά της περασμένης περιόδου.

Σημαντικό γεγονός των ημερών που ανοίγονται μπροστά μας, είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Ένα φεγγάρι θετικό, που μας βοηθά να ενισχύουμε τα ψυχικά μας αποθέματα και να έχουμε σημαντικές επιτυχίες.

Τα ζώδια που θα έχουν τις πιο σημαντικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου με αρχές 3ου δεκαημέρου.

Από την άλλη πλευρά, το εξάγωνο Άρη – Δία που πραγματοποιείται και αυτό την Τρίτη 12/11 μας ενεργοποιεί να αναλάβουμε δράση και τα αποτελέσματα της ημέρας μόνο θετικά μπορούν να κριθούν.

Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα μας βοηθήσουν να εκφραστούμε και να αποκαταστήσουμε κενά του παρελθόντος.

Στο τέλος της εβδομάδας ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στις αυταπάτες και στις παρεξηγήσεις γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα κάνει θολό το τοπίο στα αισθηματικά και στα οικονομικά.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11-17 Νοεμβρίου 2019 – Αστρολογικό Δελτίο – Χρήστος Άρχος- Αθηνά Βαγενά

oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ