Α.Λεούση: Προβλέψεις στα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 13/11

[13/11/2019 - 07:25]

Α.Λεούση: Προβλέψεις στα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 13/11

Η αγαπημένη αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια, ενώ μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για την Τετάρτη 13/11.

της Άντας Λεούση >Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ότι σας είναι άχρηστο.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση. Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσες διαφορές και αν έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα νέα που θα μάθετε σήμερα θα σας ξαφνιάσουν αλλά μη φοβηθείτε. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην εμπιστεύεστε εύκολα, ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιστεύετε αδίκως πως κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας. Προσπαθήστε να βάλετε λίγο πάθος στη σχέση σας και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος. Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας. Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν αν συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δε σας σταματά. Ίσως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ: Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία. Αρκεστείτε σε ότι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα.

oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ