Διδασκαλίες των Πλειάδειων: Τρία βιβλία και πως να τα προμηθευτείτε

Διδασκαλίες των Πλειάδειων: Τρία βιβλία και πως να τα προμηθευτείτε

Πρόκειται για τα τρία βιβλία των Πλειάδειων που έχουν υπαγορευτεί στην ανθρωπότητα μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ και αφορούν διδασκαλίες από τους Πλειάδιους.

Η Συγγραφέας Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ είναι μια διεθνώς γνωστή πνευματική διάμεσος από τη Βόρεια Καρολίνα. Άρχισε να κάνει ανώτερες επικοινωνίες τον Μάιο του 1988, στην Αθήνα της Ελλάδας, μετά από ένα 21ήμερο ταξίδι στις αρχαιολογικές τοποθεσίες της Αιγύπτου και της Ελλάδας.

Σε αυτό το ταξίδι, η Μπάρμπαρα εμπνεύστηκε να εξερευνήσει συγκεκριμένους ναούς και ιερές τοποθεσίες, όπως τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, τους ναούς στις όχθες του Νείλου, την Ακρόπολη και το Μαντείο των Δελφών.

Έκτοτε, η Μπάρμπαρα διεξάγει σεμινάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και διοργανώνει περιηγήσεις σε ιερούς τόπους δύναμης της Μεγάλης Βρετανίας, του Περού, της Βολιβίας, του Μεξικού, της Αιγύπτου, της Ελλάδας, του Μπαλί και της Αυστραλίας.

Πιστεύει ότι οι ιερές τοποθεσίες αποτελούν συνδέσμους με ενεργειακές δίνες, οι οποίες φέρουν την γνώση του ανώτερου νου, της ανώτερης δόνησης που η Γαία επιθυμεί να ξαναδημιουργήσει κατά την παρούσα περίοδο.

Η Μπάρμπαρα νιώθει ότι η επαφή της με τους Πλειάδιους (οι Πλειάδιοι είναι ένα σύνολο εξωγήινων από το ηλιακό σύστημα των Πλειάδων – από τη 18η Μαΐου 1988, μιλούν μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ) αποτέλεσε δώρο ανεκτίμητης αξίας.

Η δουλειά της τής έχει προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική, πλανητική και κοσμική μεταμόρφωση, και είναι εξαιρετικά ευγνώμων γι’ αυτό.

Τα τρία βιβλία με τις διδασκαλίες των Πλειάδειων είναι τα εξής:

  • ΟΙ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ
  • ΓΑΙΑ ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ
  • Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μπορείτε να τα αποκτήσετε σε φωτοτυπίες Α4 δεμένα σαν βιβλία! 

Στην Ελλάδα είχαν εκδοθεί μόνο αυτά τα τρία βιβλία αλλά δεν υπάρχουν πια εκτός από λίγα αντίτυπα στο «Βιβλιοπωλείο Ψάρας – εκδόσεις “Δίον” στη Θεσσαλονίκη»

Διεύθυνση: Φιλικής Εταιρείας 39, Θεσσαλονίκη 546 21 Τηλέφωνο: 231 026 5042

Αν δεν τα βρείτε και έχουν εξαντληθεί σας τα στέλνω μόνο και μόνο γιατί επιθυμώ να ενημερωθούν και αφυπνιστούν περισσότεροι εργάτες του φωτός και αυτό γίνεται αν πάρουν τις σωστές πληροφορίες! Μπορείτε να μου γράψετε στο e-mail: info@urantiacenter.gr

Πως θα τα παραγγείλετε:

Για όσους ενδιαφέρονται για τα μηνύματα των Πλειάδειων, διατίθενται σε μορφή βιβλίου είναι σε σχήμα Α4, για απλό χειρισμό.

Στην Αθήνα μπορείτε να τα εκτυπώσετε με κόστος σύνολο 13 ευρώ το καθένα περίπου δεμένα με εγχρωμο εξώφυλλο.

Απλώς περνάτε, ζητάτε τα βιβλία οι «Κομιστές της Αυγής» του Urantia από την Κατερίνα ή την Τζέσικα, και σε λίγη ώρα το ετοιμάζουν. Επειδή έχουν πολύ δουλειά καλύτερα να πάρετε πριν πάτε τηλέφωνο να σας το ετοιμάσουν!

Ψηφιακές Εκτυπώσεις Στριλίγκα, Αριστείδου 9, δίπλα στην πλ. Κλαυθμώνος.

τηλ. 210- 32.12.623 & 210 32.13.452

Μπορείτε επίσης να τα παραγγείλετε και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με ταχυαποστολή, ένα ή όσα θέλετε μαζί! Μπορείτε να στείλετε e-mail στο Urantia Center με ΤΚ και αρ. τηλ. – το κόστος είναι το ένα περίπου 13 ευρώ + 5 τα μεταφορικά με πόρτα-πόρτα των ΕΛΤΑ!

Παραγγελείες για αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Χρήστος Κιτσινάμας

e-mail: info@urantiacenter.gr

Τηλ. 210 54 49495

Κιν. 697 4820 269

urantiacenter.gr

loading...