Τεράστιος Ιπτάμενος Δίσκος καταγράφεται στην Anapa του Κρασνοντάρ, αλλά γνώμες διίστανται (video)

Τεράστιος Ιπτάμενος Δίσκος καταγράφεται στην Anapa του Κρασνοντάρ, αλλά γνώμες διίστανται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το βίντεο που σας παρουσιάζουμε παρουσιάστηκε από τον Μεξικανό ερευνητή των UFOs Carlos Clemente και αφορά ένα εντυπωσιακό θέαμα ενός τεράστιου δίσκου UFO, που καταγράφηκε από μια κάμερα παρακολούθησης στην πόλη Anapa.

H Anapa είναι μια πόλη στη νότια Ρωσία, που βρίσκεται στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας 160 χλμ δυτικά του Κρασνοντάρ. Στις 26 Ιουνίου 2019, η κάμερα παρακολούθησης καταγράφει ένα τεράστιο ιπτάμενο δίσκο που δεν υπήρχε στο βίντεο λίγο πριν. Το UFO εμφανίζεται ξαφνικά και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Hotel Sunmarinn Resort, σταματώντας εκεί για λίγα λεπτά.

Ο ιπτάμενος δίσκος που βιντεοσκοπήθηκε στην Anapa, θα μπορούσε να έχει διάμετρο γύρω στα 8 με 10 μέτρα και μοιάζει αρκετά με τον “κλασικό” τύπο ιπτάμενου δίσκου που όλοι, λίγο-πολύ, έχουμε στο μυαλό μας, ενώ παράλληλα θυμίζει και ένα από τα πολλά UFO που φωτογραφήθηκαν από το διάσημο Ελβετό Eduard Billy Meier μεταξύ 1975 και 1982.

Και κάπου εδώ ξεκινούν διάφοροι ισχυρισμοί, όπως ότι το περίεργο αντικείμενο φαίνεται σαν ένα πλειάδειο σκάφος, επίσης, ότι ταυτόχρονα συμβαίνει και κάποιο είδος τηλεμεταφοράς από την κορυφή του κτιρίου προς το σκάφος.

Οι σκεπτικιστές, όμως, ισχυρίζονται ότι το βίντεο είναι επεξεργασμένο καθώς το υποτιθέμενο αντικείμενο στερείται ποιότητας και είναι το μισό θολό, σε σχέση με το γύρω περιβάλλον.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

OVNI KRASNODAR RUSIA CADA VEZ MAS CERCA

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com

loading...