Οι νεράιδες έχουν επιστρέψει σε κάποια απομακρυσμένα σημεία στην φύση

Μία πολύ παράξενη και καθόλα εναλλακτική είδηση έρχεται στο φως και ακούγεται σαν βγαλμένη από κάποιο ευφάνταστο παραμύθι που, ωστόσο, μοιάζει να φέρνει μαζί της έναν καλό οιωνό.-d-

Λόγω της σημαντικής προόδου σε επίπεδο πλάσματος, έχει σημειωθεί σημαντική βελτίωση και στο αιθερικό επίπεδο, με αποτέλεσμα οι νεράιδες και άλλα αιθερικά όντα, να έχουν επιστρέψει στην επιφάνεια του πλανήτη σε κάποια απομακρυσμένα σημεία στη φύση, μακριά από τους ανθρώπους.

Σε αυτά τα λεπτά όντα δεν αρέσουν οι σκληρές ενέργειες των περισσότερων ανθρώπων, αλλά καλώς μας ήλθαν και καλείστε να πάτε στη φύση, να τα αναζητήσετε και να αναπτύξετε μια σχέση αγάπης μαζί τους και να πάρετε την ενέργειά τους.

– Πολλές αναφορές για αύξηση των στοιχειακών της φύσης προέρχονται από την Φινλανδία!

Όσο για τους Αγγέλους, μην τους ψάχνετε από δω κι’ από ‘κει. Ιδού το μήνυμα των Ολυμπίων:

– “Μια κατηγορία ουρανίων οντοτήτων του αστρικού συστήματος της Λύρας, είναι γνωστές στους κατοίκους της Γαίας σαν κομιστές μηνυμάτων, ή αγγελιαφόροι των άστρων, ή σαν Άγγελοι. Έχουν ύψος 1.50 μ. και φέρουν φτερά από μεμβράνη, είναι λευκοί σαν φως και έχουν την δυνατότητα να κινούνται έξω από τις χωροχρονικές δεσμεύσεις της Γαίας.

Οι οντότητες αυτές δεν ενσαρκώθηκαν στην Γαία, γιατί δεν μπορούσαν να επιβιώσουν. Πρόκειται για τους Αγγέλους της Χριστιανικής θρησκείας”..

[Γ. Καλογεράκη “Πόλεμος στον Ήλιο”, Εκδόσεις “Δίον” Θεσσαλονίκη]

Nicos Kastanias

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.